Lange wachttijden en onjuiste informatie
Helaas een zeer teleurstellende ervaring bij Nefkens.
Wij hebben vooraf telefonisch contact gehad om een afspraak te maken en kregen te horen dat we de auto direct konden komen brengen. Hiervoor hebben wij uren vrijgenomen, om vervolgens bij aankomst te horen dat dit toch niet mogelijk was. We konden pas ongeveer drie weken later terecht.
Daarbij werd aangegeven dat het positieve was dat de onderdelen alvast besteld konden worden, zodat de auto op de dag van inleveren dezelfde dag klaar zou zijn. Dit is ook zo aan ons bevestigd. Op basis hiervan hebben wij opnieuw uren vrijgenomen om de auto ’s middags op te halen.
In de middag hebben wij de werkplaats meerdere keren geprobeerd te bellen om te vragen of de auto klaar was, maar kregen geen gehoor. Uiteindelijk bleek de auto niet klaar te zijn en duurde de reparatie een dag langer.
Wat ons het meest tegenviel, was de communicatie over de kosten. Vooraf werd ons een indicatie gegeven van ongeveer €160. Later werd telefonisch aangegeven dat de totale kosten rond de €400 zouden uitkomen. Bij het ophalen bleek dit echter €560 te zijn, omdat er nog €160 aan inspectiekosten bij kwamen die niet duidelijk vooraf waren gecommuniceerd.
Al met al vonden wij de ervaring met Nefkens flink tegenvallen.