Goed en duidelijke service

Vriendelijk personeel en duidelijke diagnose.

Oke

Oké

Snelle oplossing nog voor de vakantie

Pro actief meegedacht en spullen besteld om te zorgen dat we (hopelijk) probleemloos op vakantie kunnen.

Goede ervaring

Er wordt goed met je meegedacht

prima ocntact

duidelijke afspraken en prettige communicatie

prima geregeld weer

Vervangend vervoer stond klaar, eigen auto weer prima in orde na een beurt.

Alles tot volle tevredenheid.

Zie boven.

Geweldig!!

Een hele goede en aardige medewerkers!! Super bedankt!!

Goeie service

Goeie service en mooi op afspraak

Correcte en transparante communicatie

Geen verrassingen achteraf. Vooraf wordt duidelijk gecommuniceerd en wordt gewacht op akkoord voordat ze met de onderhoud aan de auto verder gaan.

Vriendelijke medewerkers

Allemaal vriendelijke meedenkende medewerkers. Top.

Makkelijk om een afspraak te maken. Geweldige service. Ik kwam hier voor de 1e keer maar zeker niet de laatste keer

Weer prima geholpen

Weer prima geholpen

Klantvriendelijk

Fijne toegankelijke medewerkers

Hoewel de reparatie die nodig was nogal kostbaar was, ben ik tevreden want . Deskundige informatie . Goede reparatie . Begrip voor mijn positie

Ze hebben mij geweldig geholpen

Heel erg goed , zeer behulpzame dame aan de receptie, die ervoor gezorgd heeft dat ik weer zsm op pad kon

Goede, nette garage, maar toch met een bijsmaak

Wij doen al jaren zaken met diverse vestigingen van Nefkens (Apeldoorn (toen het nog Nefkens was), Den Bosch en Uden) en we zijn er eigenlijk altijd wel goed geholpen. Nooit grote problemen gehad. Reparaties waren goed en afdoende, werden duidelijk uitgelegd als je ernaar vroeg. En toch heb ik altijd het gevoel gehad dat het balie personeel wel heel druk was met administratie en rompslomp en te weinig met mij als persoon aan de balie. Je moet altijd wachten. En er staan toch wel vaak dingen op de rekening die onverwacht zijn, maar uiteindelijk goed te verklaren. Het call-center dat je aan de lijn krijgt als je ze belt is nutteloos en verwarrend. Ze kunnen en mogen niks, maar maken dat onvoldoende duidelijk.

Goed service en kwaliteit is goed

Vriendelijke ontvangst met koffie en leesmap

Snel geholpen met het probleem.

Duidelijke uitleg, snelle service

Gewoon goed met afspraak.

Betere ervaring dan met andere vestiging

Warm welkom

Een hele fijne ontvangst!! Goede service, hele aardige medewerkers.

Goede snelle service

Goede service vooraf kosten besproken geen verassingen achteraf Zoals het hoort

Heel snel en goed geholpen. Shapo.

Auto net 2 jaar oud en heb hem van net een dikke maand in bezit vanuit de lease. De linker buitenspiegel klapte niet in wat niet direct een probleem is maar na weken bij toeval ook ontdekt dat de linker bestuurders portier niet op slot ging. Eerst naar de Peugeot in Den Bosch gegaan (dichts bij zijnde). Die hadden geen tijd (pas eind juli) en adviseerde mij om met Uden contact op te nemen. Gelijk een afspraak gemaakt en kon al binnen een week terecht. Zo hoort het ook. Je kan een klant toch geen weken laten wachten omdat een portier niet op slot gaat.

Vakkundig en denken met je mee

Een prettige ervaring gehad met onze servicebeurt, de gastvrijheid (kon tijdens het wachten daar verder werken), men attendeerde ons op het nog onder garantie vervangen van de distributieriem. Al met al hebben na de aankoop van onze auto, vorig jaar, er toen en nu na wat garantie items en een servicebeurt en erg goed gevoel aan over gehouden.

Nijverheidsstraat 2

5405 AJ Uden