Gewoon goede service!

Prima service en zeer vriendelijk, blij met de leenfiets!

Goede service,duidelijke uitleg. En vriendelijke personeel..

Professionele en klantgerichte dienstverlening en service

Zeer behulpzaam en uitstekende service.

Stond met lekke band en hebben mijn band verwisseld en auto meegenomen. Was de volgende dag toch ingepland voor bandenwissel. Was om 9.00 uur alweer klaar.

Uitstekende service

Afspraken worden zeer klantvriendelijk nagekomen. Tijdslijnen worden heel goed gemanaged en de auto is compleet schoon na de beurt afgeleverd.

Fijne garage

Heel keurig geholpen fijne garage

Vriendelijk

Duidelijk uitleg

Prima service weer.

Zeer tevreden over Nefkens Uden, wel jammer dat ik voor zo een groot bedrag ook huur moet betalen voor een auto, dat dat geen extra service is.

correcte afhandeling van de afspraak.

Goede

Goede service, aardige mensen

Uitstekende service en vriendelijk personeel

Kundig en vriendelijk personeel

Echt Super!

Heel gedetailleerd laten zien wat er bij de grote beurt gedaan moest worden of sterk aan te raden was

Super en goede communicatie

Duidelijke afspraken en goede communicatie

Persoonlijk, Zeer vriendelijk personeel en altijd perfecte Service!

Bij Nefkens Uden wordt ik altijd geweldig behandeld. Zeer goede Service, goede communicatie, vriendelijke medewerkers, zeer nette aflevering en tijdelijk vervoer. Helemaal goed!

Erg tevreden over de samenwerking

Erg tevreden over de samenwerking tussen HOBIJ en Nefkens.

Prima service. Klantvriendelijk.

Service

De service die verleend word is uitstekend Alles netjes geformuleerd wat er aan de bus moest gebeuren.

Snelle service

Goede ontvangst en duidelijkheid omtrent uitgevoerde werkzaamheden.

Nijverheidsstraat 2

5405 AJ Uden