Klantvriendelijk

Netjes geholpen, snel en volgens afspraak.

Vriendelijk, hulpzaam, kan niet beter

Ontzettend fijn dat de mannen even meedachten en mij hielpen zodat ik m’n vakantie kon voortzetten! Dank! Kan niet beter!

Nette garage

Super service

Vriendelijkheid

Vriendelijkheid je wordt gewaardeerd als klant. Ps. Mijn achter naam moet zijn Henskens i.p.v. Henskes

Alles dik in orde

Alles dik in orde

Vriendelijk en vlot geholpen. Wel prijzig, maar dat zal wel alle autodealers zo zijn

Zoals altijd super

Perfect geholpen

Goede service en klantvriendelijk

Fijne service

prima service en communicatie

tevreden over het verloop en tijdsbestek van het laatste bezoek. Te weten: APK keuring en bandenwissel, met als extra telefoon weer verbonden.

Was prima

Zonder problemen. Snel geholpen. Alleen wel duur

Goed en snel geregeld. Ruitschade direct met verzekeraar afgehandeld.

perfect

x

Netjes, professioneel, klantvriendelijk,

bandenwissel goed uitgevoerd

volgens afspraak en goed

Tevreden

Hebben een Apk keuring gedaan. En omdat ik de auto nog geen jaar heb de remblokken vervangen op hun kosten

Goede garage!

Adbleu storing snel verholpen , vernieuwd gratis buiten de garantie om !! Top Peugeotdealer !!!

Goed geholpen

Vlotte behandeling en uitleg en.....lekkere koffie!

Heel tevreden over Nefkens Uden

Goede, snelle service, betrouwbaar

Goede, snelle service, klantvriendelijk en betrouwbaar.

Betrouwbaar en goed. Iets soms overdreven vanwege de herhalingsmails, 1 keer is genoeg.

Snel en goed gereageerd

Als je kleine auto het niet meer doet,...maar wel heel fijn en belangrijk is!!zeker in deze rare corona tijd Is het prachtig als de monteur snel en vriendelijk met een nieuwe accu de auto weer doet lopen. Dankjewel

Klantgerichtheid ten top

Zeer vriendelijke, kundige medewerkers. Stelden me netjes van de reparaties en bijbehorende kosten op de hoogte en dachten goed mee.

Mijn ervaring met Nefkens Uden is uitstekeng

Afspraken worden altijd stipt nagekomen en volgens afspraak uitgevoerd

Nijverheidsstraat 2

5405 AJ Uden