Zeer behulpzaam

Goede keuring en onderhoud. Problemen fijn dezelfde dag verholpen.

Alles keurig op tijd en volgens afspraak, en de auto rijdt weer prima !

x

Prima uitleg wat er aan moet gebeuren.

Of wat er bij de volgende beurt kan verwachten .

Goed geinformeerd over een reparatie wat betreft kosten en tijd

Jammer dat niet is opgevallen dat de bodemplaat welke los is geweest niet 100% was. Deze is verder gescheurd en moest de wegenwacht erbij komen om dit te herstellen.

Prima en correcte uitvoering van de kleine controlebeurt

Ben sinds enkele jaren klant en ben zeer te vreden met alles. Raad iedereen hier klant te worden. Gr. Huub Minten

te duur en verkeerde prijs doorgegeven

Er van uit gaan dat elk bedrijf in NL BTW toch terug krijgt is een verkeerde aanname! Ik vind de kosten erg hoog voor het vervangen van een raam mechanisme helemaal nadat ik er achter kwam dat de verkeerde prijs was doorgegeven (ex BTW)

Ben goed en netjes geholpen

zeer goed

Klantvriendelijk , meedenken en overleggen.

Zorgvuldig en persoonlijk

Het was de eerste controlebeurt en ik kon erop wachten. Zorgvuldige aanname en afgifte van de auto, vriendelijke behandeling tijdens het wachten. Ik kan er weer 12500km tegen.

Naast de normale werkzaamheden was de auto ook schoongemaakt.

Snelle service

Aardige werknemers en een goede snelle service.

klantvriendelijk

goede afspraken, klantvriendelijk

Goed, vriendelijk en snel

Vriendelijk ontvangen en geholpen, auto was snel klaar.

goede service

snelle service, meedenkend en zeer behulpzaam. ook reparatie aan huis door reparateur erg vriendelijk en behulpzaam!!

Klantvriendelijk, prima afwikkeling van de reparaties, apk en onderhoudsbeurt

Klantvriendelijk, prima afwikkeling van de reparaties, apk en onderhoudsbeurt

Goede service en vriendelijke mensen !!

Top, kon binnen 1 week al voor een onderhoud terecht.

Ben al jaren bij Nefkens, voorheen Nabuurs Uden. Heb daar altijd goed contact.

klantvriendelijk en servicegericht

Auto gebracht voor een onderhoudsbeurt, bandenwissel en APK. Alles keurig volgens afspraak uitgevoerd. Vriendelijke personen aan de receptiebalie.

Super!

Staan altijd klaar en denken mee. Soms moet ik een extra kopje koffie nemen als t wat langer duurt. Maar goed werk heeft tijd nodig!

Prettige ontvangst snel en professioneel geholpen.

Prettige ontvangst en snel en professioneel geholpen.

- welkom ontvangst - snel gereed

Altijd correcte medewerkers en werk goed uitgevoerd

Zie bovenstaande opmerking

Prima, vriendelijk en ter zake.

prima, vriendelijk en ter zake

Super service en lekkere koffie

Bandenwissel, supersnel Odanks dat de leasemaatschappij het onderhoud heeft weggehaald bij de dealer blijven ze superservice leveren. Helemaal top!

erg goede service!

Supergoede service, zelfs als andere partijen het af laten weten in de afspraken, is Nefkens Uden niet te beroerd het op te lossen en te zorgen dat het weer goed geregeld wordt voor de klant.

Nijverheidsstraat 2

5405 AJ Uden