Prima service en goede terugkoppeling

Ik ben prima geholpen en duidelijk uitgelegd wat er moest gebeuren aan de auto en waarom.

Correcte service en klantvriendelijke benadering

Ik kon blijven wachten tot de servicebeurt klaar was en de auto voor de APK was afgemeld. Tussendoor werd ik op de hoogte gehouden van de stand van zaken. En geen opdringerige info maar nette benadering over mogelijke reparaties/extra werkzaamheden

Zeer vriendelijk geholpen

Zie boven

Vriendelijk en open communicatie. Duidelijkheid over wat er geconstateerd is, over de noodzaak van de reparatie en de kosten, voorafgaand aan de reparatie.

Wederom prima geholpen

Altijd naar volle tevredenheid geholpen en goede service. Top.

Hadden meteen tijd voor mijn auto en heel klantvriendelijk.

Ivm met een verre rit naar Duisland de auto even laten controleren en zij hebben ook meteen de zomer controle uitgevoerd.

goede service en nette behandeling door personeel

idem

Nette en keurige afwikkeling en uitstekende communicatie. Daarbij eerlijk advies over (on-)nodige kosten bij de prijsopgave. Zeer gewaardeerd.

zoals het hoort. terzaken des kundig

oss houd zich maar bezich met WORST.

Zeer goede service!

De rekening voor de reparatie aan mijn pas 2,5 jaar oude auto viel erg tegen. Gezien de jonge leeftijd van de auto heeft Nefkens met Peugeot geregeld dat ik slechts 25% van de reparatiekosten hoefde te betalen. Echt een geweldige service!

Eerlijk, deskundig, klantvriendelijk

Meedenkende vakkundige werknemers die jouw rijplezier voorop stellen. Zeer fijn om daar je auto naartoe te brengen en te weten dat je goed geholpen bent en wegrijdt met een auto die tiptop in orde is.

Netjes en goed uitgelegd.

Goed geholpen

netjes geholpen

netjes geholpen

Alles netjes gedaan en goede leenfiets

Kleine beurt en APK netjes uitgevoerd, viendleijke receptei en op tijd klaar . Met een mailtje op de hoogte gebracht zodat ik weer snel op weg kon.

snel en vriendelijk geholpen

Je bent geen nummer maar word persoonlijk benaderd

top garage en beleeft personeel

ik word hier super geholpen om blij van te worden

Netjes en correct geholpen

Mijn auto had een periodieke keuring en onderhoud nodig maar bleek een zeer groot ander probleem te hebben wat voor mij een groot probleem zou kunnen worden Dit hebben zij netjes gemeld en opgelost.

Goed samenspel tussen Nefkens en Klant

Ondanks de grote kosten aan mijn auto, zijn ze goed bereid om mee te helpen naar een goede oplossing Bedankt team Nefkens Uden

Altijd een goede ervaring maar het blijft mensenwerk dus wordt er ook wel eens iets vergeten.

Vriendelijk en goede service!

Vriendelijk en goede service!

Aandacht voor de klant!

Duidelijk,netje’s en compleet verhaal

Super goede service bij Nefkens Uden en Bunnik

Wij zijn heel erg tevreden met de goede service die wij bij Nefkens Uden en, via Uden van, Bunnik hebben gekregen. Top!

Wel jammer dat je geen leenauto meer krijgt als je wagen een onderhoudsbeurt krijgt. Zeker als ik mijn auto in onderhoud heb bij jullie. Dan vind ik niet dat ik het uit eigen zak moet gaan betalen. Het zijn toch rekeningen van 700 tot meer euro daar mag wel een leenauto bij. Verder ben ik dik tevreden

Nijverheidsstraat 2

5405 AJ Uden