Echte toppers

Zeer behulpzaam zowel op kantoor en werkplaats Zij zijn er allemaal opuit om de klant te helpen om tot een goede oplossing te komen Staan allemaal klaar dat alles naar tevredenheid verloopt Zodat je fluitend weer naar huis gaat Jongens bedankt Jullie krijgen van mijn een dik verdiende 10 Gr jan Ook nog bedankt voor de koffie

Goede en snelle service

Zeer klant veriendelijk. Auto netjes en op tijd (volgens afspraak klaar

vriendelijk, netjes, klantgericht

Goed attentie en vriendelijke.

Vriendelijke en goed prestaties.

Top service!

Probleem op maandag, geen afspraak toch kunnen komen. Ondanks overvolle agenda auto dinsdag weer gereed.

Vriendelijk en behulpzaam

Ben helemaal tevreden

Goede service, goed te woord gestaan, een goede vervangende fiets kunnen gebruiken.

Goed geholpen

Zoals altijd fijn en snel geholpen, niks op aan te merken!

Goede en snelle service

Netjes te woord gestaan en geholpen. Was ook snel weer op weg

Vriendelijk en behulpzaam

Goed werk had wel 24 uur nodig maar dan heb je ook wat.

Klant vriendelijk en open. Denken samen naar oplossingen . Wat een top team.

Goed en snel geholpen

Super!

Alles is hier altijd super goed en snel geregeld! Super blij met deze dealer.

Snelle afspraak kunnen plannen, zeer gastvrij en kundig!!

Zeer gastvrij en kundig!!

Zeer klant gericht

Alles goed voor en na besproken. Duidelijk verhaal en de afspraken goed nagekomen!

Prima bedrijf

Alles wordt prima uitgevoerd.

Het voortraject, in plannen van het onderhoud, gebeurt in goed overleg en met nadruk op de persoonlijke wens van de klant. Verder is het uitgevoerde correctieve dan wel preventieve onderhoud zowel in woord als op papier transparant. Prijs kwaliteit verhouding is goed. Kwaliteit en garantie kost altijd geld maar is goed voor het vertrouwen op de weg nml. veiligheid.

uistekend

Het was een uitstekende dag .Je kunt voelen dat er aan mijn Peugeot 3008 is gewerkt.Prima!!!!!

Nvt

Ik ben prima geholpen.

Alles zeer correct uitgevoerd

Tevreden

Ben klantvriendelijk geholpen en auto heeft goede onderhoud beurt gehad

Afspraak keurig nagekomen, goede service met haal- en brengservice.

Geweldig, klantvriendelijk, professioneel, klantcentraal en behulpzaam

Goede professionele ontvangst. Uitleg wat er gaat gebeuren. Wordt koffie aangeboden en gebracht. Men informeert hoe het met mij persoonlijk gaat en of er bijzonderheden zijn met de auto. Probleem werd meteen verholpen. Toppers!!

Hele goede service

Je wordt vriendelijk geholpen en hele goede service. Fijne garage

Tevreden over samenwerking HOBIJ-Nefkens

Tevreden over samenwerking HOBIJ-Nefkens