goed alles zichtbaar

een eerlijke en transparante werkwijze

Heel goed geholpen, vriendelijk personeel!!

Mijn auto voor onderhoud naar nefkens gebracht, vriendelijk geholpen en ik werd netjes opgebeld zodra m'n auto klaar was.

Ik ben zeer tevreden.

Uitstekende service en heldere communicatie over wat er aan onderhoud gedaan gaat worden, zowel vooraf als tijdens de servicebeurt als er onverwachte gebreken aan het licht komen, als achteraf. Bovendien werd de auto gewassen opgeleverd. Top

Snel goed vriendelijk en aquraat geholpen

Snel, netjes en vakkundig geholpen.

Prima service waar niets op aan te merken valt !

Degelijk en zonder open eindjes

Volgens planning uitgevoerd en zonder open eindjes. Wel duurde de beurt langer dan gepland en had er eerder contact kunnen worden opgenomen.

Heel correct en open wat je kunt verwachten!

Zie boven!

Prima geholpen

Prima geholpen geen klachten.

super tevreden

toch in de vakantieperiode met een dringende motorstoring zeer snel geholpen en ook nog tegen een mooiie prijs ivm coulance van peugeot nederland

Goede service en uitleg.

Uistekend,

Auto beurt en apk. Goede duidelijke diagnose. Ruim binnen de tijd gemaakt. Auto rijdt weer super. Prijstechnisch is t hoog maar dat is de kwaliteit ook.

Xxxxxxxxx

Xxxxxxx

ik wordt snel en goed geholpen

Ik ben tevreden. Netjes op de hoogte gesteld van de kosten en hoe lang de reparatie zou duren. Vriendelijke mensen aan de receptie. En op tijd de auto terug voor mijn vakantie. Daar hadden ze hun best voor gedaan.

Service

altijd goed geholpen

Snelle service ,en vriendelijk personeel.

Met een goed gevoel naar huis

Na eerdere ervaringen bij andere bedrijven !!moet ik zeggen dat ik in Uden uiterst tevreden weer naar huis ben gegaan ben geholpen door een monteur en balie medewerker die gewoon goed uitleggen waar je om vraagt en nog eens de tijd voor je nemen ook !! Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen !!! Dus voor mij een dikke tien voor Nefkens Uden!!!

Zonder afspraak toch snel geholpen, super

Zonder afspraak, hebben ze toch op maandagochtend mij weer op weg geholpen. Dat was heel fijn.

Vriendelijk en netjes

Jullie moeten zo doorgaan blijf klant vriendelijk en behulpzaam

zeer goed

Gewoon goed!

Prettig en aardig personeel. Je krijgt een persoonlijk bericht als de auto klaar is. Afspraken komen ze goed na. Vaak geweest en nooit een teleurstelling.

Kan gewoon niet beter.

Prima service, vriendelijke medewerkers, uitstekende informatie, betrokkenheid.

Ben erg tevreden

gewoon uitstekend

Ik ben uitstekend geholpen en heb een eerlijk advies gekregen.

Nijverheidsstraat 2

5405 AJ Uden