zeer correct en duidelijk geholpen

super

Top service

Altijd vriendelijk en snelle hulp

super

zeer klantvriendelijk en behulpzaam

Je word altijd snel en vriendelijk geholpen

snelle service en korrect

Meedenkend personeel

Vriendelijk en meedenkend personeel. En het ouwe paard kan er voorzover ik het nu kan bekijken weer een jaartje tegen. Dank jullie wel.

Auto pak gekeurd prima

Vriendelijk en correct

Vriendelijk en correct

Gezellig ontvangen

Fijne snelle hulp

Ik was gelukkig snel geholpen

Aleen dat abbonement van jullie blijft ondedelijk hoor bv er zit een sezoensveur bij in maar ik betaal er 1995 voor het zelfde de vorige jaren met de leen auto bij onderhoud hoord erbij werd wel in rekening gebracht

super vriendelijk geholpen.

Bij de meeste vestigingen wordt de auto ook gratis gewassen en gereinigd bij een servicebeurt. in Uden niet. Geen ruil of serviceauto auto aanwezig.

goed!

Naar verwachting

Perfect onderhoud uitgevoerd.

Perfect onderhoud uitgevoerd.

Top Service

altijd zeer vriendelijk en de service is perfekt

Uitstekende service!

Helemaal perfect, heb gewacht tot de auto klaar was, gebruik gemaakt van internetvoorzieningen en daardoor ook zelf door kunnen werken onder het genot van een lekker bakje koffie. Top service.

goede service

goede service en vriendelijk personeel

Keurige n secure afhandeling

Snelle afspraak, goed overleg over werk en kosten

Erg tevreden over de service en door de auto schoon af te leveren na een beurt wordt de klantverwachting overtroffen !

Gied

Vlot en goed afgewerkt.

vriendelijke, duidelijk en heldere communicatie. Gedaan wat ze beloofde, zelfs nog sneller als verwacht

bij storingen in/aan mijn auto word ik direct geholpen!

Al een aantal keren terug moeten komen ivm olieverbruik van mijn auto. Ik word dan gelijk geholpen en kan binnen een half uur weer verder. Aardig personeel. Ik ben zeer tevreden.

Zie onder.

Snelle efficiënte service, heldere uitleg.

Netjes geholpen alleen jammer dat ik geen bericht kreeg dat hij klaar was

Vriendelijke, duidelijke en deskundige service.

Zie bovenstaande zin met toevoeging dat de koffie voortreffelijk was.

goede service

Goede communicatie. Snelle oplossing.

Nijverheidsstraat 2

5405 AJ Uden