Uitstekende service!

Auto kapot en dankzij de collega’s uit Uden werd het probleem snel en accuraat opgelost. Ook heel netjes dat ze mijn man weer terug naar zijn auto hebben gereden. Top!!!

Snelle en goede service

Bij de werkplaats een vriendelijke ontvangst en er wordt direct aan de auto gewerkt. Was veel eerder klaar dan verwacht.

Vriendelijke service

Vriendelijk personeel, deskundig, behulpzaam.

Prima, meteen adequaat geholpen!

vriendelijke en hulpvaardige mensen. Overigens heerlijke koffie!

Probleem met de remmen direct opgelost.

Goede en snelle service. Gelukkig stond er nog 1 fiets die ik kon gebruiken tijdens de reparatie.

Goed en vriendelijk behandeld

Goed en vriendelijk behandeld

Heel prettig geholpen

Heel prettig geholpen

Goed geholpen

Correct en netjes

Heel goed

Heel goed

Goede en vriendelijke service.

Goede en vriendelijke service en altijd in voor een praatje, klantvriendelijk dus, zeker aan te raden aan andere.

Goede klantgerichte professionals.

Afspraken worden goed nagekomen. Goed overleg ivm je auto. Goed advies en zeer klantvriendelijk. Zelfs het wachten tijdens de apk is prettig.

Kreeg toen het langer bleek te gaan duren een vervangende auto mee. Bij terugkomst bleek mijn auto van binnen en buiten zelfs te zijn gereinigd.

Prima bedrijf

Staan klaar met oplossingen als het een keer niet gaat zoals afgesproken. De klant staat dan voorop.

Helemaal goed!

Klantvriendelijk, juiste informatie en advies!

Helder en betrouwbaar

Wat een fijne garage: altijd helder in communicatie en een betrouwbaar advies!

Duidelijk,redelijk en vriendelijk.

Zie boven.

Goede, snelle service en duidelijke communicatie

Goede, snelle service en duidelijke communicatie!

Super service

De 5008 voor een jaarlijkse beurt gebracht. Apk gratis bij een onderhoudsbeurt. Navigatie update gratis bij een beurt. Nefkens VIP afgesloten, pechhulp, dus ook meteen gratis vervangend vervoer. Werden netjes gebeld om de bevindingen te bespreken. Er werd duidelijk uitgelegd wat moest gebeuren en wat geadviseerd werd. Wegens de storm een dag langer gratis vervoer, de auto een dag later opgehaald. Top!

Jullie laten op tijd weten wat er gedaan moet worden en wat de kosten zijn.

Flexibel en prima service

Ondanks de drukte de auto snel gerepareerd

super

duidelijk uitleg en vriendelijk

Super bedrijf

Goed bedrijf

Wederom netjes geholpen

Niets op aan te merken

Vriendelijk, klantgericht en goede communicatie

Nijverheidsstraat 2

5405 AJ Uden