uitstekend

werd heel vriendelijk ontvangen en men wist direct waarvoor ik kwam. op mijn vraag of ze een fiets hadden zodat ik even naar een kennis kon werd positief beantwoord en men vroeg of ik wist hoe ik naar het centrum moest fietsen. toen ik terug kwam stond de auto reeds klaar en kreeg ik uitleg wat er was gedaan en liep men mee om alles te controleren. je krijgt het gevoel dat je daadwerkelijk een klant bent

Goede service maar de rekening vind ik veel te hoog

Goede service Afspraak maken ging prima Klantvriendelijkheid was top Rekening veeteelt te hoog voor die paar dingen die zijn gedaan

Zeer goede sevice !!

Gewoon goed te woordt gestaan en goed advies . Geen lange wachttijden en duidelijk.

Goede , snelle service!

Goede service ,wachten duurt niet lang onder genot van een bak koffie

Snelle en goede service.

Goede service ,accu meteen vervangen .

geweldig!

Zeer snelle hulp, zeer vriendelijk personeel. Uitvoering van de hulp was 100%

Uitstekende service.

Alles 100% naar tevredenheid.

Vriendelijke en fijne samenwerking

Netjes gewerkt Goed afgeleverd

goed als altijd.

alles volgens afspraak

Snelle reparatie en extra ondersteuning bij afspraken !

Snelle reparatie van het (oplaad-) probleem, en extra communicatie vanuit de werkplaats naar vestiging Eindhoven om een gemaakte afspraak weer te annuleren, heel fijne service !

Tevreden

Vlgs afspraak correct geholpen.

Denken goed mee

Vriendelijk personeel en denken goed mee zodat kosten beperkt worden.

Vriendelijk en snel

Vriendelijk te woord gestaan en gauw geholpen

Prima volgens afspraak.

Duidelijke afspraak met prima terugkoppeling over uit te voeren werkzaamheden.

Vriendelijk

Netjes volgens afspraak geholpen

Nvt

Klantvriendelijkheid ontbreekt

Zie bovrn

Altijd goede service, duidelijkheid kostenplaatje en geen adders onder het gras.

Uitstekend uitgevoerd

Ben erg tevreden

Snelle afhandeling

Zoals altijd was de de uiteindelijke factuur een verrassing. De reclame van een basisbeurt voor circa € 250 blijft toch een beetje nep. Rekening blijkt ruim boven dit bedrag dit zijn (€ 470) en alleen de pollenfilterbox reiniging werd vooraf als extra activiteit gemeld. Bij voorgaande beurt werd netjes van tevoren overlegd welke werkzaamheden zouden worden uitgevoerd, dit ook i.v.m. de beperkte kilometrage ivm covid!

Meer dan top!

Oplossingsgericht, klantgericht en meer service (clean!) gekregen dan verwacht. Helemaal tevreden!

Nijverheidsstraat 2

5405 AJ Uden