vriendelijk en mee denkund

Perfect verlopen

Alles naar wens, fijne leenauto gehad en mijn auto was mooi op tijd weer klaar.

Duidelijk in wat je verwachten kunt qua onderhoud en prijzen

Vooraf wordt aangegeven wat de verwachting is qua totale kosten. Wel jammer dat je als vaste klant niet een vervangende auto meekrijgt en dat je voor deze service een VIP pakket kunt kopen.

Alles prima geregeld

Erg goed in orde!

wieldopkappen niet goed bevestigd

Ik had een afspraak om van winter naar zomerbanden te wisselen. Binnen 1 week ben ik een wieldopkap verloren. De andere 3 zaten ook niet goed bevestigd.

Uitstekend!

Nette service, vriendelijk geholpen. Afspraken nagekomen en optijd geïnformeerd bij afwijking.

Alles is goed geregeld

Daar ik alleen een APK liet doen omdat eind mei/begin juni de nieuwe Peugeot geleverd wordt hebben ze mij gevraagd om ook de vloeistoffen (olie en ruitenvloeistof) te controleren. Dit is meedenken

Betrouwbaar bedrijf met duidelijke informatie.

Goede persoonlijke benadering.

Uitstekende snelle service.

De service is perfect uitgevoerd en uitermate snel.

Apk keuring,men is duidelijk Hierover als er iets is.

Prima, alles volgens afspraak

Prima, alles volgens afspraak!

Uitstekend geholpen

Uitstekend geholpen door Melle Kiers van Nefkens Uden met de aanschaf van e208

Snelle goede service

S’morgens gebeld, en s’middags de auto weer opgehaald.

Vriendelijke en behulpzame klantenservice

Fijn bedrijf.

Van tevoren wordt doorgenomen wat er gerepareerd kan of moet worden. Auto wordt ook netjes afgeleverd. Op het moment van ophalen worden pas de beschermhoezen verwijderd.

Was weer snel en goed geregeld!

Klantvriendelijk en zeer professioneel.

Je wordt klantvriendelijk ontvangen en zeer snel en professioneel geholpen. In de tussentijd krijg je koffie aangeboden en kun je de nieuwe modellen in de showroom bekijken. Waarbij de verkopers vriendelijk uitleg geven. Zeer fijne Peugeot garage!!!!

Super service

Bandenwissel supersnel uitgevoerd.

prima service voor een aanvaardbare prijs

goede service en heldere uitleg

Top service!

Netjes geholpen en uitstekende uitleg!

Klasse!

Snel, correct en vakkundig

oke

oke

Wederom uitstekend geholpen !

Altijd een fijne en gastvrije ervaring hier

Deskundig

Deskundig, vriendelijk, beste voor jouw auto.

Correct en zakelijk

1e bezoek afgelegd, een apk autokeuring met zomercheckup laten uitvoeren. Ondanks de hoge leeftijd van mijn auto (2001 ) een correcte behandeling en benadering. Er wordt erg netjes met mijn auto,waar ik erg zuinig op ben omgegaan Vragen nadien worden ook netjes afgehandeld.

Nijverheidsstraat 2

5405 AJ Uden