Tevreden

fantastisch

Goed.

Goed en snel.

prima service

Was op redelijk korte termijn te boeken terwijl veel garages vele weken van te voren al niet meer beschikbaar waren.

Super service

Auto gebracht voor onderhoud en apk de mensen van de werkplaats hebben we super geholpen en doorlopende op de hoogte gebracht van de uit te voeren reparatie. Kortom een super service en zeer klantvriendelijk

afspraken op tijd

altijd vriendelijk en lekker bakkie koffie

Word goed geholpen heel tevreden

Ook voor kleine reparatie word je snel geholpen

Tevreden. Vriendelijk personeel Alleen jammer dat een vervangende auto voor die dag nogal wat geld kost.

Zeer klantvriendelijk

Ze hebben ervoor gezorgd dat ik toch op vakantie kon, echt super!

Duidelijke uitleg over de reparaties.

Zie hierboven

altijd keurig behandeld en afspraken worden nagekomen.

Altijd keurig behandeld en afspraken worden nagekomen.

Alles volgens afspraak verlopen !

Uitgevoerd zoals het hoort .

Goede dienstverlening en service

De auto is weer netjes onderhouden volgens de fabrieksnormen van Peugeot. Op verzoek van Nefkens een week later als in eerste instantie gepland wat door Nefkens uitstekend is opgelost door mij de gratis leenauto van Nefkens mee te geven.

te lang geduurd

Normaal geef ik jullie vaak 5 sterren en ben ik zeer tevreden. Dit keer werd er pas op het eind van de dag gebeld dat de bus nog lang niet klaar was, en dus nog een dag bij jullie moest blijven. Dit is dan zeer lastig voor ons want ik heb de bus weer nodig. We moeten dan bij ons op het werk op het laatste moment nog een bus zien te regelen. Kost veel tijd.

Helaas niet gecommuniceerd, dat het langer zou duren

Ik heb lang moeten wachten voor een afspraak gezien de drukte. Mijn problematiek was bekend, maar toen ik einde middag belde, of mijn auto klaar was, bleek er nog een onderdeel in nabestelling te staan. Als ik geweten had, dat er een mogelijkheid bestond, dat de auto niet dezelfde dag gereed was, dan had ik andere keuzes gemaakt. Nu moest ik er (a) zelf achteraan bellen en (b) mijn agenda de volgende dag voor omgooien.

Snel geholpen, vriendelijk en kundig personeel

Heel goede service

APK en controle beurt goed uitgevoerd bonnen de afgesproken tijd

Als er iets niet klopt wordt het snel en op een goede manier opgelost. Ik ben tevreden over de reparaties. Alleen hoop ik dat het volgende keer eens een keer meevalt met de hoge reparatiekosten. :)

Uitstekend onderhoud.

Alles voor onderhoudsbeurt bij Nefkens Uden is prima geregeld. Ik ben veel tevreden.

Service perfect!

Dank, vooral aan Jan, voor het snel regelen van de reparatie!!

Totaal verkeerde diagnose

Na het uitlezen kreeg ik een rapport dat vermeldde dat de cilinderkop vervangen moest worden, en nog een aantal andere mankementen. Er werd mij geadviseerd dit niet te doen omdat dat duurder zou zijn dan dat de auto waard was. Na een second opinion blijkt dat de distributie ketting speling heeft. En dat dit gewoon gerepareerd kan worden en voor veel lagere kosten.

Vriendelijk en acuraat

Vriendelijk en acuraat