Keurige en goede garage .

Prima gegaan

Tevreden

OP een goede manier geholpen.

Goede service vriendelijk en snel geholpen

Bij de eerste onderhoudsbeurt kon ik op mijn auto wachten onder genot van een kop koffie en het wachten ging ook sneller dan ze gezegd hadden.

Vriendellijk en bekwaam contact

Heldere uitleg over wat gedaan gaat worden, ook met de foto's van de auto wat duidelijker maakt wat er gedaan moet worden. Alleen mogen de foto's wat beter van kwaliteit. Ik kan ze wel inzoomen, maar dan wordt het zeer onduidelijk. Ik hoop dat de auto weer een tijdje verder kan..

Probleem meteen opgelost, geweldig.

Probleem netjes opgelost.

Probleem netjes opgelost.

Afspraak verliep zoals gepland, ook werd overlegd over de werkzaamheden. Rapport van werkzaamheden in de mail.

zeer goede en nette service

mijn motor had storing en kon gelukkig meteen verholpen worden toppie gedaan dank je wel monteurs

Specialistisch maar wel prijzig

Goede diagnose gesteld van het probleem. Helaas ook na overleg blijft er vanuit de peugeot dealer maar 1 oplossing en dat is het geheel vervangen tegen enkele duizende euro's. Dit niet gedaan en bij een andere vakgarage het probleem op een alternatieve wijze opgelost. Dus zeker kundig, maar er wordt weinig naar alle alternatieven gekeken

Klantvriendelijk en klantgericht.

Was daar voor APK keuring. Netjes geholpen.

goede service altijd

goede uitleg en duidelijke afspraken

na een langere wachttijd op mijn nieuwe expert waarbij ik mijn prive auto moest gebruiken, extra service met een poetsbeurt voor mijn prive auto!!!

Mijn telefoon maakte geen contact met auto. Perfect geholpen nadat auto eerste onderhoudsbeurt had gehad

Nette garage en vriendelijke mensen

Super netjes behandeld en auto is netjes nagekeken

Netjes op tijd gewaarschuwd voor een onderhoudsbeurt. Klantvriendelijke behandeling.

klantvriendelijk, kwaliteit en snelheid

Makkelijk om een afspraak te maken. Korte lijnen, kwaliteit en snelheid.

geeft garage een extra dimensie

snel en professioneel gedaan.

Geweldige service

Gemakkelijk een afspraak kunnen maken. Netjes geholpen. Duidelijk uitleg over diagnose.

Hebben het goed opgelost

mijn ervaring is weer heel positief

Ben weer heel netjes behandeld

er wordt lang niet geboden wat men in huis. heeft oa vervvangend v ervoer

veels te duur wat er geboden wordt.

Top !

Snel een afspraak kunnen maken voor het bijvullen van de ruitenwisservloeistof. Gebeld en diezelfde dag nog geholpen. Tevens heeft men meteen alle overige vloeistoffen nagekeken en zo nodig aangevuld. Complete top-service :-).

Prima verlopen.

Goed contact tijdens reparatie

Was wel een shock wat er allemaal aan de auto kapot was. Deze boven komende is de auto weer tip top gemaakt

Nijverheidsstraat 2

5405 AJ Uden