Duidelijke communicatie, goede service

Zoals altijd wordt er duidelijk gecommuniceerd wat er moet gebeuren aan de auto. Prima service!

Snel en vakkundig geholpen

zeer vriendelijke ontvangst en uiterst deskundige uitleg

werd zeer vriendelijk ontvangen en op mijn vraag hoe lang het zou gaan duren i.v.m. onverwachte omstandigheden werd er zeer begripvol gereageerd. ook toonden de mensen begrip voor mijn situatie en hebben er alles aan gedaan om het onderhoud zo kort mogelijk te houden. ook werd er nagevraagd of de extra werkzaamheden...bijvullen olie.......goed was. tegelijkertijd werd mij verteld wat de totale kosten zouden bedragen. Uitstekend. verder zou ik een afspraak hebben om te kijken naar een nieuwe auto. Dit kon dus niet doorgaan. toch even gesproken met de verkoper en die zei dat hij op zoek zou gaan naar een auto zoals ik die wenste. 'S avonds kreeg ik per mail al een bericht waarin een auto aangeboden werd. geweldig

snelle en goede service

Mijn storing aan de auto werd snel verholpen

Omdat het nog niet allemaal duidelijk was ivm onderhoudscontract hebben ze het allemaal goed en snel

Prima service.

Goed advies en goede service.

Jammer dat ik geen antwoord heb gekregen op mijn achteraf gestelde vraag

Jammer dat ik geen antwoord heb gekregen op mijn achteraf gestelde vraag over de winterbandenwissel.. verder is de service daar altijd oké

Klantvriendelijk en prima service.

goed! net bedrijf, duidelijke communicatie, afspraken worden nagekomen

als vanouds vertrouwd

afspraak maken dan wielen wissel en rijden maar,bedankt.

Prima geholpen met vriendelijk en behulpzaam personeel

Kom altijd met veel plezier naar jullie bedrijf in Uden. Er staat erg vriendelijk en behulpzaam personeel. En mijn auto komt ook weer perfect uit de werkplaats.

goede service

Goede service, vriendelijk personeel

Resultaat was goed, echter niet uitgevoerd volgens afspraak.

De afspraak die ik telefonisch met Nefkens had gemaakt, was dat ik als eerste geholpen zou worden om 8:00 en dat de bandenwissel ongeveer een uur zou duren. Dat is ook de reden waarom ik graag om 8:00 kom bij bandenwissels. Bij aankomst was niets van deze afspraak bekend. Ik zou moeten wachten tot 10:00. Uiteindelijk werd het 11:40(!). Dit was niet volgens afspraak. 2 sterren verlies voor het niet houden aan de afspraak. Nog eens twee sterren verlies voor het vervolgens geven van een tijdsverwachting die bijna met 2 uur werd overschreden, voor een activiteit die circa 1 uur zou moeten duren. Niet tevreden.

Super geholpen

Snel en doeltreffend geholpen.

Vriendelijk en behulpzaam

Bij Nefkens merk ik altijd dat ze met me meedenken. Geen onnodige reparaties, altijd vriendelijk en behulpzaam. Top!

Alles goed geregeld

APK en onderhoudsbeurt uitgevoerd. Geen verassingen. Netjes zoals afgesproken. 08.00 uur gebracht en 10.30 al weer klaar. Afhandeling is netjes. Prijzen zijn duur net als overal.

Snelle vriendelijke service

In een woord prima, vriendelijke ontvangst. Lekker kopje koffie, snelle service. Probleem opgelost en verholpen. Ik ben 100% tevreden.

Goed georganiseerd

Was een dag te vroeg maar werd goed op gepakt.

prima!!

Goede Prettige Garage met zijn medewerkers!!

zeer klantgericht

Vriendelijk personeel en lekkere koffie.

Goede service en klantvriendelijk

Vriendelijk personeel, en voor de "klaar terwijl U wacht" service een mooi hoekje met lekkere koffie

Prettig en tot volle tevredenheid

Vlot geholpen door vriendelijke mensen

het was voldoende

het verwonderd mij dat ik na enige problemen te horen krijg dat het een sensor is die de problemen veroorzaakt. Ik verwacht dat de merkdealer dit toch direct kan uitlezen. Zeker als de storing er nog in zit.

het was voldoende

prima eerste kennismaking met deze zaak Nefkens Uden