Vriendelijk, duidelijk en volgens afspraak

Onderhoud prima uitgevoerd en ook nog even de auto uitgezogen, top!

Uitstekend geholpen

Snelle service, lekker bakkie koffie tijdens het wachten.

Gb

Erg goed

Erg goed geholpen snelle service en alles netjes

Snel en goede service

Snel en goede service

Snelle en goede service

Top Bedrijf

Goed geholpen

Bij brengen auto, zou auto pas einde van de dag klaar zijn. Ik kom speciaal naar uden gereden om voor onderhoud en apk. Maw, het zou een uur of 5 duren voordat auto klaar was. 5 uur rondslenteren in de regen in uden is wel erg lang. Graag de volgende keer direct vermelden, hoeveel tijd er nodig is. Zodat ik direct door kan geven, dat ea zo vlug mogelijk gedaan wordt. Uiteindelijk is alles in korte tijd uitgevoerd, ben ik ze ook dankbaar voor. Maar vind het wel jammer, dat zodra er extra reparaties komen, deze er tussen gezet worden, waardoor een apk, veel later klaar is. Ik snap dat er geld verdient moet worden, en iedere klanten koning is, maar misschien is vooraf vragen hoeveel tijd iemand heeft, wel prettiger is.

Super service!

Personeel denkt goed mee, zijn aardig en leveren de auto netjes op. Vooraf werd ik netjes gebeld met wat ik kon verwachten.

Superaardige mensen en denken ontzettend goed met mij mee.

Bij de balie ervaar ik persoonlijke interesse. Zonder dat ik er naar hoef te vragen denken ze met mij mee in wat voor mij en mijn auto, gezien mijn persoonlijke omstandigheden en hoe mijn auto er voor staat en de ontwikkelingen op de automarkt, het beste gedaan zou kunnen worden. Ze leggen het met motivatie aan mij voor en laten mij de keuze.

Alle werkzaamheden correct uitgevoerd.

Alle werkzaamheden correct uitgevoerd.

Goede service, vriendelijk personeel

Goed geregeld en uitgevoerd.

Alles beter uitgevoerd, conform afspraak en goede service.

Er wordt gedaan wat noodzakelijk is. Prima service.

goede service

altijd gezellig om naar de garage te gaan

top ervaring

Alles word goed doorgesproken wat ze gaan doen. Je komt zo niet voor verrassingen te staan

tevreden

werkzaamheden naar verwachting uitgevoerd

goed geholpen

goede service

Heel vriendelijk en goede service

Goede service vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel en zeer gastvrij

toppie geholpen

zeer netjes en snel geholpen

Altijd goed

Een zeer goede zaak.

Is deze mail wel voor mij bestemd?

Ik ben 28-12-2022 niet bij Nefkens Uden geweest, zoals in de email tekst staat (ook niet bij een andere vestiging).

Nijverheidsstraat 2

5405 AJ Uden