Altijd vriendelijk en in voor een praatje.

Komen afspraken na en leveren goede service.

Deskundig

Vakundig

Verwisselen van de winterbanden in zomerbanden snel en goed.

Binnen drie kwartier heeft de verwisseling plaats gevonden.

Zeer prettig en vakkundig geholpen.

Een goede ervaring

persoonlijke aandacht en vriendelijk

keurig geholpen

Ik wil hier voor het behoud/onderhoud van mijn auto nooit meer weg

Altijd vriendelijk, attent en kundig. Altijd kan er iets kleins aan de auto meteen tussendoor.

Erg tevreden!

De auto is weer spik en span afgeleverd na zijn jaarlijkse controle. Heel netjes ook dat er bij het ophalen van de auto een plastic hoes om de stoel en het stuur zat.

Verplicht?

Gewoon goed.

top service

top service. snel. zelfs mijn auo gewassen.

snel geholpen.

Precies geholpen volgens afgesproken tijd en werkzaamheden zoals ik besproken had met u.

vlotte afwerking

communicatie en dienstbaarheid zijn in orde

fantastische prestatie

Het team van Sander heeft zijn uiterste best gedaan om mijn wagen weer piekfijn in orde te brengen. We zijn meer dan tevreden . Onze wagen van 2007 rijdt weer als nieuw.

Goede controle van mijn auto.

Een fijn gevoel om na een onderhoudsbeurt weer in een veilige auto de weg op te gaan.

Zeer tevreden over de geleverde service.

Al jaren een tevreden klant.

Keurig geholpen, al duurde het iets langer dan gedacht.

heel goed zoals gebruikelijk

Ben tevreden

Vriendelijk

Prima!

Zeer prettig, zoals altijd.

Prima geregeld weer , snelle service bandenwissel

Top geregeld weer!

Zoals afgesproken , dus goed

Als vaste relatie ga je gewoon terug . Geen klachten.

Onderhoudsbeurt goed, Peugeot assistence slecht

Wij werden door Peugeot Asssitence gebeld dat er een lampje in de auto zou branden en dat het gevaarlijk was er mee door te rijden. In de auto brandde geen lampje. Ze rade toch aan die zelfde ochtend om 11 uur een afspraak met de garage te maken. Hebben we niet gedaan, paar dagen later ging het lampje voor de onderhoudsbeurt branden en hebben we en afspraak gemaakt en de onderhoudsbeurt laten doen. Ik vind het prima dat de garage contact opneemt en zegt dat we aan een servicebeurt toe zijn. De manier waarop het nu gedaan is is ronduit schandalig.

Ondanks alle corona beperkingen toch het thuis komen gevoel. En kundig personeel.

prima service

correct, klantgericht.

Zeer professionele en kundige service

Zeer fijne ervaring, je wordt netjes en vakkundig te woord gestaan.

Het kost een rib uit je lijf maar dan heb je ook wat.

De beurt is uitstekend uitgevoerd en de auto zag er van binnen en van buiten goed uit. De planning klopte en dat is ook wat waarvandaan de dag

Kraaivenstraat 26

5048 AB Tilburg