Goed vriendelijk geholpen.

netjes geholp[en

alle afspraken vlekkeloos verlopen, fijn bedrijf.

Prima ontvangst met duidelijke uitleg

Komen afspraken goed na .

Fijne club mensen

Klopt allemaal

Zeer vriendelijke medewerkers

- werd koffie aanfeboden -goede wachtruimte met WiFi waar gewerkt kan worden - ik kwam voor de bandenwissel, maar ongevraagd zijn vloeistoffen aangevuld. Op zich prima, maar had even overlegd moeten worden - heb interesse getoond in hybride auto omdat mijn auto bijna op is. Vond dat de verkoper (die eigenlijk op eigen initiatief naar me toe had moeten komen) meer moeite had moeten doen naar wat ik voor een nieuwe auto zocht. - zeker in deze komkommertijd is het vreemd 5 verkopers bij elkaar te zien zitten terwijl potentiële kopers rondlopen. De dealer weet al lang dat ik naar een nieuwe auto uitkijk.

Nooit zo'n fijne en goede service gekregen als hier,het voelde vertrouwd, en er werd aandacht aan ons besteed,met het uitzoeken,maar ook bij de aflevering van onze nieuwe auto. Bedankt Barend en Leon,voor het gezellig praatje,en goede service

Ik ben netjes geholpen en beantwoord.

Prima service en prettig contact

Helaas is de airco weer uitgevallen binnen 3/4 jaar. Die wordt volgende week uitgebreid gecontroleerd en samen met enkele andere onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd op advies werkplaats.

Prima uitgevoerd

Goede service!

Nefkens Tilburg heeft uitstekende service en ze zijn zeer klantvriendelijk.

Prima Service!!!!!!!!!!!

Alles verliep volgens afspraak.

Zijn altijd supervriendelijk!

Je wordt altijd goed te woord gestaan,en ze leggen precies uit wat er gedaan is aan de auto op een correct en vriendelijke toon.

TOP!

Netjes geholpen, transparant en duidelijk in de kosten. Ook bij het ophalen van mijn auto liep er iemand netjes mee. Daarbij was hij weer netjes gewassen en rijd hij weer heerlijk.....daar gaat het tenslotte om. Kortom zeer tevreden!

Goed geholpen

Ben netjes en snel geholpen.

goede, vlotte afhandeling ook wat betreft de extra werkzaamheden.

zie boven. Ook de informatie over de service beurt en voortgang was prima.

Prima!

Snelle service. Vriendelijk. Auto zelfs gewassen! Super!

zeer goede service

Auto was op en top afgeleverd en het personeel heel erg behulpzaam tijdens mijn bezoek.

Uitstekend.

Zowel, vooraf, tijdens als achteraf prima geholpen!

Klantvriendelijk, eerlijk en snel.

Geweldige service door klantvriendelijk en deskundig personeel. Ook erg fijn dat ik de auto helemaal schoongewassen mee terug kreeg. Kom graag bij Nefkens! Tot de volgende keer! Joop van den Biggelaar

1 keer in n nooit meer

Ik omschreef mijn probleem wat er met de auto aan de hand was en toch niet goed geholpen dus probleem nog niet op gelost

Deskundig, transparant, klantvriendelijk !

Snelle acties, er wordt in het contact op een inzichtelijke manier gebruik gemaakt van de digitale snelweg ! Zeer vriendelijk personeel.

Net als altijd , volledig tevreden met de receptie en werkplaats team

Zie boven

Geen woorden voor

Een hele dure reparatie die ik graag wilde laten checken bij een andere garage. Niet omdat ik de uitkomst van het onderzoek niet geloof bij jullie, maar omdat ik de kosten niet in verhouding vind. Bij in ontvangst nemen van mijn auto is iedereen super vriendelijk, maar als ik mijn auto kom halen wordt ik totaal genegeerd. De man van de balie die mij smorgens geholpen had en die mij belde met het bericht van de dure reparatie, liep smiddags 2x zonder groeten voorbij. Niemand die vroeg waarom ik een second opinion laat doen, niemand die de moeite nam om even te checken of het aan de prijs of de service ligt. Ik zie en spreek dagelijks ook veel klanten en een ding weet ik wel, als ik je klanten een enquête in laat vullen of ze tevreden zijn en ze dat niet rechtstreeks vraagt als ze in je zaak zijn.....dan heb je nog wat te doen. Positieve reacties zijn helemaal oké en de mensen lijken minder ontvankelijk voor minder positieve reacties. Terwijl daar juist de leercurve zit om je klanten optimaal te bedienen.

Reparatie duurde beetje lang.

Ondertussen andere auto bij jullie gekocht.

Proffesioneel

Netjes ontvangen, werk goed afgeleverd,dus tevreden.

Kraaivenstraat 26

5048 AB Tilburg