Prima geholpen en een goede service!

Auto wegens onderhoudsbeurt naar de garage gebracht. Goede service! De auto was zelfs schoongemaakt!

Tegenvallende ervaring

Ik breng mijn lease auto naar Nefkens omdat dan ook de navigatie ge-update wordt. Deze keer ging het fout. Monteur tekent af maar de oude versie staat erop. Maar de micro USB is niet verwijderd voor de update. Ik had een artiest geselecteerd en die stond nog precies in het geheugen wat niet kan. In eerste instantie leek het mijn probleem want het was afgetekend. Nieuwe afspraak moeten maken en een leenauto gevraagd omdat ik een afspraak heb in ons lab in Oosterhout. Ga er van uit dat de leenauto niet gefactureerd wordt anders wordt het één ster Daarnaast is men te afhankelijk van de dichtbijzijnde wasstraat, nu twee keer op rij is de auto niet gewassen omdat men daar problemen heeft

Lampje snel vervangen !

Snel geholpen !

Snelle goede service

Mijn koplampen waren kapot, ik mocht zonder afspraak langskomen en binnen 15 minuten was het gefixed!

Heel goed

Goed geholpen precies volgens afspraak

Snelle service

Perfecte vriendelijke service!

Transparantie mag beter

Zorgvuldig onderhoud want was goed merkbaar dat er aan de auto gewerkt was. Maaaaaarrrrr ik mis nog n stukje transparantie met betrekking tot voorlichting " wat moet er nu gebeuren" Ik had mijn auto aangemeld via de site en kreeg pas aan de balie te horen wat er bij deze beurt waar ik me voor had aangemeld nog extra bijkwam vanwege leeftijd en km stand van de auto. Moest daardoor meer dan t dubbele afrekenen. Toen ik de medewerker vroeg of dat niet anders kon zodat ik goed voorbereid naar de garage kon komen ( ook financieel beter voorbereid) kreeg ik als antwoord" ja mevrouw dan moet ik honderd mensen bellen" . Ook was niet goed doorgegeven dat ik op mijn auto zou wachten, waarvan bevestiging, en dat stond niet goed in t systeem. Kortom het kan ECHT nog wel beter.

Altijd even vriendelijk en behulpzaam!

Men is vriendelijk en behulpzaam!

In een woord was het weer goed geregeld.

Mijn auto is van 2003. Door het goed bijhouden, controles, wasbeurten en periodiek onderhoud. rij ik nog steeds met mijn trouwe "vriend". Hij brengt me overal naar toe. Drinkt regelmatig met mij een glaasje. Hij benzine, ik spa rood of een cola. We beleven veel ritjes samen. Tot ieders tevredenheid.

Goede service en een goede fiets!!

Goede service!

Goede afspraak met receptie

Goede service en duidelijke afspraken. De bruikleenfiets kwam goed van pas omdat ik nu niet kon wachten. APK! De bruikleenfiets trapte wel erg zwaar. Gebruik nu wel zelf e-bike, maar toch! Groeten.

Snelle en vakkundige service

Snelle en vakkundige service

Zoals altijd snelle en zeer goede service.

Zoals altijd snelle en zeer goede service. Heel betrokken.

Fijne service

Ik kwam voor een zomercheck. De werkplaats denkt mee en heeft meteen de APK meegenomen. Fijn! Goed geregeld

Geheel volgens de afspraak

De werkzaamheden zijn volgens de afspraak uitgevoerd

goede communicatie

goed geholpen en toelichting ontvangen op de reparaties. auto weer mooi gewassen. ik kan er hopelijk weer een jaartje tegenaan.

Snel en accuraat geholpen

Snel tijd gemaakt om mijn probleem te beoordelen en advies te geven.

(in het weekend) online afspraak gemaakt om auto op werk te laten ophalen voor 120k ondehoudsbeurt. maandag ochtend vroeg bevestiging van de afspraak per email. Op de onderhoudsdag werd auto op afgesproken tijdstip opgehaald (vooraf even een belletje hoe laat exact) auto kreeg zn onderhoud en werd weer afgeleverd op afgesproken tijdstip. Ook hier weer kwartiertje vooraf exacte op de minuut tijdstip. Korte uitleg over inhoud beurt en klaar. Perfect.

service is prima, maar ook niet goedkoop

ik heb een dubbel gevoel over de onderhoudsbeurt overgehouden. De service is prima, het diagnostisch rapport helder en compleet met foto's waardoor je goed kunt beslissen over het eventueel nodige onderhoud. De werkplaats is dus goed bevallen, al is de prijs ook niet gering. (iig meer dan ik gewend was bij het merk Dacia) Wel heb ik een slecht gevoel over het feit dat al na 45000 km het advies wordt gegeven de remschijven te vervangen, om dat het binnen nu en 8000 km echt nodig zal zijn. dat is me nog nooit eerder overkomen bij geen enkele andere auto. Nu heb ik hem 2e hands gekocht en weet ik dus niet wat de vorige eigenaar ermee heeft gedaan. maar zelf heb ik deze auto pas een jaar en heb er nog geen 8000 km mee gereden. Dan is dat toch wel een erg zure boodschap, waarvan ik me afvraag of ze dat bij de afleverbeurt dan niet hebben gezien ???

Uitstekend.

Behulpzaam, duidelijk en accuraat.

Zeer goede service.

Werd prettig ontvangen, zowel bij het brengen als het halen van de auto. Goede, vanwege het mooie weer, leenfiets mee gekregen. En mijn auto rijdt weer heerlijk, kopzorg minder.

Gaa zo door

Gewoon goed