snel, vriendelijk en correct

zie boven

Lang wachten bij de receptie van de werkplaats terwijl er drie medewerkers achter de receptie zitten en er maar een klant wordt geholpen. Voelt vreemd aan.

Prima geholpen

Snel en vakkundig werk geleverd

gewoon als normale klant behandeld

men wordt als normaal mens en klant behandeld . gewoon perfect alles goed geregeld

Weer prima en snel geholpen

Vervangen dimlicht

Altijd goede ervaringen met jullie organisatie.

Personeel balie is top. Reparaties worden altijd goed uitgevoerd. Extra service soms auto stofzuigen en wassen.

Vriendelijke medewerkers.

Zeer goede ervaringen mee.

Zeer slechte ervaring na onderhoud en APK

Helaas is wederom aangetoond dat het vakmanschap bij Nefkens Tilburg onder de maat is geweest. Men denkt niet mee in oplossingen en ik moet als berijder het maar voor lief nemen dat er dingen mis gaan. Als ik dan een klacht indien kan deze pas over enkele weken opgelost worden en in de tussentijd moet je maar genoegen nemen met een trillende auto die enorm naar links trekt. Jammer dat hier geen fatsoenlijke service gerichte oplossing voor geboden wordt. Eigenlijk is vanaf de bestelling alles al mis gegaan wat je kunt bedenken. Een niet oplettende verkoper die de verkeerde opties op de auto besteld. Niet weet wat er technisch mee moet gebeuren omdat het een koelauto moet worden. Dat was frustratie nummer 1. Zeer ondeskundige verkoper en heel onoplettend en onverschillig. In die periode hebben we zelf voor een oplossing moeten zoeken zodat het wel een koelauto kon worden. Anders was het niet goed afgelopen. En nu kom je voor onderhoud en APK weer een keer terug en gaat er weer van alles mis. Jammer Nefkens Tilburg.

Prima!

Vooraf altijd contact over kosten! Ga zo door!

Communicatie rapport via mail onpersoonlijk en geeft beperkte informatie.

De keuzes in het diagnoserapport worden niet gevolgd en er is totaal geen info over de benodigde tijd voor de reparatie. Bij thuiskomst werkt reserve sleutel nog niet op afstand. Extra gevraagd naar te kijken.

Goed ontvangen en vriendelijke mensen

Gewoon een goede auto bedrijf

Alles zoals het gedaan moet worden

Miste transparantie

Mijn auto is zoals gewoonlijk weer goed onderhouden en netjes afgeleverd. Ik heb mijn auto bij jullie gekocht met een rede en ook het onderhoud via jullie met dezelfde reden. Jullie leveren vakwerk en het wordt altijd goed gecommuniceerd. Het enige waar ik dit keer tegenaan liep is dat ik van te voren niet op de hoogte was van de kosten om een diagnose te stellen en ik achteraf dus voor onverwachte kosten kwam te staan. Normaal gesproken zijn jullie altijd erg transparant en weet ik precies waar ik aan toe ben. Als ik de auto wegbreng krijg ik al een verwacht kosten plaatje (dit was puur het onderhoud) en dan krijg je na controle een lijstje met dingen die moeten en dingen die geadviseerd worden. Echter stond dit keer bij de geadviseerde punten dus een punt wat al was uitgevoerd en daar had ik dus geen keuze meer in of ik de kosten wilde maken. Erg vervelend aangezien het best een bedrag was en ik echt moet sparen om mijn auto bij jullie in onderhoud te kunnen doen. Dit is door de medewerker opgepakt en er is een korting gegeven na wat smoesjes. Officieel hoef ik volgens mij de kosten niet eens te betalen aangezien ik geen akkoord heb gegegen. Dat terzijde. Voor een volgende keer fijn als ik meteen wordt geïnformeerd over kosten als ik een diagnose wil. Dan kan ik meteen afwegen of het het waard is. 70 euro om de bekleding los te maken en een schroefje vast te zetten vind ik veel geld.

Prima service.

Nieuwe accu was wel erg duur. Kan ik veel goedkoper vinden!!!

Goede service en afspraken nakomen

Zeer positief, kom graag bij deze vestiging

Prima ervaring met de verkoper, vriendelijk en begripvol.

Voor mij is het de eerste keer dat ik een auto bij jullie aanschaf. De auto was zo goed als nieuw, over het onderhoud kan ik weinig zeggen, stonden weinig kilometers op. Zeer te vrede over de instructie tijdens de overdracht.

Prima!

Tijdafspraak stipt nagekomen. Auto rijdt (weer) als een zonnetje!

Netjes en correct behandelt

Eerste onderhoud kon ik op blijven wachten wat ik als prettig ervaren heb.

Snelle service

Snelle service en vriendelijk personeel

Uitstekend weer de weg op

Kwam met een piep en gelijktijdig een veiligheidsrisico mbt versleten remmen aangepakt

Alles volgens afspraak uitgevoerd

Alles volgens afspraak uitgevoerd

Onnodig lang moeten wachten

Er waren drie problemen, waarvan er twee direct opgelost konden worden en één mogelijk niet. Dat was de telefonische conclusie. Kom dinsdag maar om 13.00uur werd gezegd, dan kunnen wij in ieder geval de twee gemakkelijke oplossen. De derde zien we dan wel. Mogelijk later. Daarna kwam er een mail dat de afspraak ineens om 12.00 uur was. Toen ik mij meldde werd gezegd dat het wel 2 á 3 uur zou duren en ze de tijdafspraak vreemd vonden zo vlak voor de lunchpauze er er ook geen leenauto meer stond. Ik zei dan maar de twee makkelijke problemen te verhelpen (lampje en olie vervangen) voor de pauze en de rest maar een andere keer. Dat zou gelijk met de werkplaats kortgesloten worden en terug gekoppeld naar mij. Wel, ik ben twee uur later zelf maar gaan vragen hoe de zaak er nu voor stond. Ze waren toch tevergeefs aan de derde klus begonnen. Ik heb mijn ongenoegen laten blijken en kreeg er ook gelijk de excuses voor terug, maar dat compenseert natuurlijk niet mijn verloren tijd. Kortom: een slechte afspraak en ook nog eens onjuist afgehandeld. Dit was ik niet gewend bij Nefkens, waar ik juist altijd tevreden over ben geweest.

Vriendelijke ontvangst, prima service

Puntjes nog op de I zetten.

Keurig geholpen, echter bij de onderhoudsbeurt staat toch echt “ wassen, poetsen en stofzuigen “. ( gratis ) Dit is echter niet helemaal uitgevoerd ! Graag zou ik dit anders willen zien. Dit was een kleine teleurstelling, na de factuur betaald te hebben.

Wordt heel goed ontvangen door de werkplaats receptie

De werkplaats receptie doen de best om je te helpen

Kraaivenstraat 26

5048 AB Tilburg