Goede service, kon snel terecht, alleen duurde het even voor het klaar was (mocht er op wachten) duurde ruim 1,15 uur. Werd niet gemeld dat de auto al klaar was, maar kan in de drukte gebeuren

Goede service.

Aardige mensen die goede uitleg geven over de werkzaamheden.

Slecht

Wordt verteld we bellen als de auto klaar is. Heb zelf moeten bellen. Je brengt een bedrijfswagen en de vervangauto is een luxe wagen niet handig.

Prima service en zeer klantvriendelijk

Prima service en zeer klantvriendelijk

Kwaliteit in niet te meten door wegblijven van onderhoudsverslag

Zoals andere keren is mij toegezegd dat ik een digitaal onderhoudsverslag toegestuurd zou krijgen. Bij de vorige beurt is dit achterwege gebleven en heb ik er om moeten vragen en dit keer is het weer zo. Is dus een structureel dingetje aan het worden

fijn geholpen echter overgecommuniceerd

De daadwerkelijke uitvoering en faciliteiten ter plaatse waren uitstekend! Echter de communicatie voor de afspraak via email waren er behoorlijk wat. met name de meldingen dat er binnenkort een afspraak gemaakt moet worden voor onderhoud en bandenwissel etc. kwamen zelfs op het moment dat deze werden uitgevoerd in de mailbox. Niet erg maar zodra er een afsoraak staat zou dat achterwege gelaten kunnen worden.

matig

Na melding op 26 okt. van emissieschade werd ik verwezen naar 8november! Pas na aandringen en melden vippas kreeg ik een tel.nr van hulpdienst. Daarna snelle komst hulpdienst en konden we terecht bij jullie garage. Toen reparatie in werkplaats Voorkomend en beleefd

Volgens verwachting

APK volgens verwachting, met afkeur op band rechtsvoor. Geen overeenstemming over een vervangende band.

Een melding niet uitgevoerd.

Er zou ook APK uitgevoerd worden op jullie aanbeveling. Bij afgifte auto werd bij receptie gemeld wat uitgevoerd zou worden incl. APK. Bij thuiskomst bleek dat APK niet uitgevoerd was. Ik heb telefonisch contact opgenomen en is een oplossing aangeboden. Oké.

Klantvriendelijk geholpen

men deed alles om de autopecht zsm te verhelpen

zie boven

Goede dienstverlening

Altijd op tijd en keurig geholpen

vriendelijk, goed advies, goed overleg!

Voelt altijd als zeer welkom en men neemt altijd gewoon de tijd.

Bedrijf denkt altijd in mogelijkheden en hoeft daar niet altijd het onderste uit de kan te hebben. Er is altijd balans in wat kan voor het bedrijf en wat kan voor de klant.

Bereikbaar telefonisch is een groot verbetering toe

Alles netjes gedaan, ontvangen en afgesproken. Maar de bereikbaarheid bij Nefkens Tilburg via telefoon om oa een reactie is eigenlijk slecht. Dit is mij vorig jaar ook al overkomen. Er zit maar één persoon bij de werkplaats receptie….. terwijl er verkopers genoeg rond lopen… dan met 3 verkopers het magazijn ingaan. Help en ondersteun elkaar. Dat komt toch wel wat beter over voor bezoekers en gasten. Gr Heuvel

Top service

Apk zonder zeuren

Bij het aangeven wat er gedaan moest worden (mandje) stond ook wassen van de auto. Het was hierbij niet duidelijk of dit kosteloos was of niet.

Wij zijn zeer tevreden

Dank voor jullie goede service.

Goede informatie.

Snel en effectief

Er was een lamp kapot van mijn auto. Die hebben ze direct vervangen toen ik er was om naar een andere auto te kijken

prima afhandeling

Goed, zoals gewoonlijk.

Goede garage

Vakkundig met goed en klantvriendelijk overleg. Door schriftelijk overleg over de werkzaamheden geeft dat een vertrouwd gevoel en zijn de kosten bekend.

Niet tevreden!

In een woord verschrikkelijk!

Ik ben ontzettend goed geholpen , ook gisteren weer met die lakstift!!!!

Zolang ik auto rij blijf ik bij jullie klant !!!

Kraaivenstraat 26

5048 AB Tilburg