Goed Gemonteerd.

Ze hadden mij wel van te voren info geven,dat de reperatie wel heel lang zal duren.

goede en begrijpelijk uitleg

zie boven

Snel geholpen ondanks dat het feit dat het een vakantieperiode was.

De auto werd gewassen bij een onderhoudsbeurt. Dat is een hele mooie extra service.

Geweldig team

Minpuntje moest weken wachten voor een bandenwissel (winter)

Zeer vakkundig en vriendelijk personeel !!! Kwamen zeggen dat er een lampje kapot was van de kentekenplaat of het vervangen moest worden. Moest ook nog koelvloeistof bij. SUPER. Daarna door een medewerker van de receptie geholpen bij het op wifi zetten van mijn nieuwe telefoon. Zeer tevreden. Jammer van de rekening...ha....ha

toch nog opgelost

De storing alsnog gevonden en onder garantie opgelost.

verrassend

De onderhoudsbeurt duurde veel langer dan verwacht en de informatie over die langere duur ontbrak. De werkplaats bleek ook lunchpauze te hebben genomen. bij betere informatie had ik liever niet gewacht tot de auto klaar was. Daarnaast was de onderhoudsbeurt veel duurder dan verwacht. De informatie op de website is onduidelijk. Dat kan beter

Goede en snelle service.

Top!!!

Geweldig!

Het is verschrikkelijk dat ik niet voor alle werkzaamheden naar Nefkens kan. Het wordt tijd dat Leaseplan Nefkens aan hun vaste partners toevoegt.

Goed geholpen

De auto had zelfs een wasbeurt gehad.

Snel, flexibel, professioneel!

Na een accuut probleem binnen een uur geholpen en ook het vervolg advies is professioneel. Niks geen verkooppraatjes, maar de beste oplossing voor de klant en kans op eigen keuze. Super!

Nefkens gaat verder dan alleen hun vak uitoefenen.

Goede service, altijd kijken naar mogelijkheden.

Geheel volgens afspraak

Snelle service

Kon meteen dezelfde dag terecht en fijn geholpen

Prima snelle servive

Perfect uitgevoerde onderhoudsbeurt met apk

Auto netjes onderhouden, kaart update en ook APK. Auto was enorm smering en is gewassen en ook gestofzuigd. Prima voor elkaar!

Goede service. Doen wat afgesproken is. Heel vriendelijk . Als extra verrassing was de auto ook gewassen!

Teleurstellend

1. Offerte is niet gelijk aan wat er nodig is. Wees hier duidelijk in. Je kent het kenteken en km stand, dus geef een eerlijke indicatie. 2. Haal en breng service niet in Tilburg. Op internet foto staan elektrische fietsen. In Tilburg gewone fietsen met aanlopende voorwiel. Dit is echt geen enkele vorm van service. 3. Krijg bij ophalen overzicht met wat er allemaal is gedaan aan de auto, inclusief het wassen van de auto. Kom bij de auto blijkt hij niet gewassen te zijn. Moet ik nu vertrouwen dat de rest wel is gedaan.

Super service

Super service

Snel en duidelijk

Snel onderhoud. Netjes zoals afgesproken

Service is goed uitgevoerd

Ontvangst in deze corona tijd was goed Bedankt

Goede service en je wordt netjes uitgelegd wat de reparatie kosten zijn en wat er kapot is van de auto

Word door de receptie van de werkplaats heel goed geholpen

Als ik klachten heb word ik meestal snel geholpen dat is heel goed, Want mijn auto moed goed zijn voor de veiligheid. Alleen de prijs word steeds duurder dat is niet leuk.

Goede en snelle service

Snel en goed geholpen en de auto rijd weer perfect

Kraaivenstraat 26

5048 AB Tilburg