probleem goed opgelost

helaas, was er geen leen auto beschikbaar, waardoor voornamelijk voor het ophalen, ik toch nog vervoer moet regelen. jammer voor een bedrijf wat zoveel auto s in onderhoud heeft.

Prima geholpen

Volgende keer zou het fijn zijn als ze de auto binnen en buiten schoon maken))

Altijd netjes en meedenkend.

Prima service, vriendelijk personeel.

We zijn.zeker goed geholpen Nu alleen de navigatie nog oplossen :)

Goed en vlot geholpen

auto werd thuis gehaald, door aardige man en teruggebracht.

1e onderhoudsbeurt en wat vlekjes weggepoetst.

Correcte uitvoering

Werkzaamheden conform afspraak correct uitgevoerd.

Heel tevreden

Heel fijn dat de werkzaamheden die aan de auto gedaan worden of gedaan moeten worden, dat je dat via de mail kunt regelen. En dat je dan gelijk kunt zien wat de kosten zijn.

Keurig

Keurig behandeld, auto ook weer gewassen en top afgeleverd

Uitgevoerd in overleg met mij en naar volle tevredenheid verwerkt.

alles naar volle tevredenheid uitgevoerd. Mooi op tijd weer terug bij mij.

Uitstekende service

Goede informatie en communicatie

Koffie staat altijd klaar, personeel is altijd vriendelijk en de werkruimtes zijn goed op orde.

Goede dienstverlening

Vriendelijk geholpen en alles volgens afspraak

Vriendelijk geholpen en alles volgens afspraak.

een onderdeel was erg onzorgvuldig

Vorig jaar grote beurt. Na vertrek bleek dat mijn telefoongegevens volledig verdwenen waren. Als verklaring werd toen gegeven dat het aan de achterlopende Peugeot software lag en dat daar niets aan te doen was. Dat moet dan toch wel wereldwijd problemen opleveren als dat waar is. Ik protesteerde en vroeg er een monteur bij die het in no time herstelde. Dit jaar basisbeurt met update Navigatie. Bij vertrek controleerde ik of de telefoongegevens correct waren. Dat was oké. Na vertrek bleek al meteen dat de navigatie niet werkte. Alles in de Franse taal, géén kaart, al mijn standaard ritten verdwenen. Mijn auto moest wéér terug in de garage, een hoop gedoe, tijd, ergernis. De volgende dag was alles in orde. Het probleem lijkt me zit in het onzorgvuldig controleren van de auto na reparatie.

Prima ontvangen, geïnformeerd en ontvangen!

Keurig Ontvangen. Gebeld voor akkoord kleine extra kosten. Bandenwissel snel afgewerkt. Gebeld toen de auto klaar was. Qua klantvriendelijkheid veel beter dan in het verleden.

Netjes geholpen

Altijd goed geregeld bij Nefkens Top

Wordt altijd goed geholpen

Wordt altijd goed geholpen

Snel en goed geholpen

Snel bandenwisseln

afspraak is afspraak

Gedaan wat is afgeproken. Alleen een digitaal rapport zou wel fijn zijn van de werkzaamheden en/of bevindingen

klantvriendelijk en deskundig

Ik ben netjes ontvangen en goed te word gestaan. Ook duidelijke uitleg vooraf over de (tot dan toe) in te schatten kosten. Keurig een mail nadat de auto was doorgelicht met advies over aanvullende werkzaamheden. Auto was sneller klaar dan werd aangegeven bij de intake. Normaal zou de auto gewassen zijn, maar de autowasstraat was te druk en daarom kreeg ik een gratis ticket voor de wasstraat. Prima geregeld. Ben zeer tevreden over Nefkens!!

Correct geholpen

Medewerker stond open voor mijn probleem/situatie, en heeft ons juist geholpen waardoor een langlopende storing nu gerepareerd gaat worden.

prima bandenwissel

prima bandenwissel...

Prettig geholpen

Bandenwissel. Vriendelijke medewerkers. Bij ophalen bleek ook de accu nog bijgeladen te zijn als service.

Kraaivenstraat 26

5048 AB Tilburg