Goede service en vriendelijke personeel

Goede service en vriendelijk personeel. Uitgevoerde reparaties zijn zeer duidelijk aangegeven. En de auto gewassen.

vriendelijke behulpzame medewerker,

Top geholpen, mooi op tijd de auto weer klaar! Goede leenfiets!

Snelle adequate afhandeling

Snelle adequate afhandeling en beantwoording vragen

Normaal

Netjes geholpen.

Netjes geholpen

niks op aan te merken

niks op aan te merken

super

alles gedaan wat er gedaan moest worden en uit leg gekreg

ik ben een nummerje

De werkplaats op 8.00 precies open doen als je om 800 uur een afspraak hebt... is niet klantvriendelijk. N wegrijden bleek op de snelweg dat mijn motorkap niet goed was gesloten. die begon de stuiteren/klapperen in de wind... Niet echt professioneel. We een mooi gewassen auto, maar daarvoor had ik hem niet weggebracht

Vriendelijk personeel

Zeer correcte service en alles goed gerepareerd.

update navigatie vergeten banden duurder uitgevallen

Ik wordt hier altijd goed en vlot geholpen, met een prima plek om tijdens het wachten te werken.

Super makkelijk om zelf je afspraak te plannen, vriendelijk en deskundig personeel. Daarnaast is het ontzettend prettig dat er een apparte ruimte is waar ik tijdens het wachten kan werken, heel erg blij mee!

Prima geholpen

Snel en bekwaam

ervaring matig

mijn auto vanaf dag 1 in onderhoud bij de dealer geweest. altijd probleemloos door de keuring heen geweest alleen nu kwamen er zeer hoge kosten aan wat voor de auto financieel niet meer rendabel was. mede veroorzaakt door onderdelen die in backorder stonden (waardoor de kosten voor de leenauto oplopen)

Perfecte service

Erg behulpzame garage, denken mee in oplossingen en willen je zsm weer op de weg hebben.

Fijne service en snel geregeld

Ik ervaar altijd goede service bij Nefkens Tilburg. Vriendelijk personeel en altijd behulpzaam.

Belofte wordt nagekomen

Ik ben uitstekend op de hoogte gesteld van datgene, wat gebeuren moest en dat werd goed en rustig uitgelegd

Werkzaamheden uitgevoerd volgens afspraak.

Mijn ervaring met de werkplaats is goed.

Redelijk goed.

Ik ben niet erg zeker van of ze alles hebben vervangen wat nodig is bij het vervangen van de ditributieriem. Ze beloven alles te vervangen zo als de roller etc. maar vermelden niet alles specifiek.

prima service

prima service

is zeer goed

Zeer snel en goed. en de wacht tijd zeer kort.

Alles naar wens

Niet nodig.

Zeer adequate en vriendelijke service.

!

Keurig geholpen

Kwam voor een airco check, tijdens inspectie kwamen enkele andere mankementen aan het licht. Bij navraag is het garantie bij garage waar ik de auto eerder kocht. Hebben de rekening voor de check netjes opgelost. Zal voor onderhoud zeker terugkomen, reparatie valt onder garantie ander auto bedrijf. Zeker correct geholpen.

Perfecte service en reparatie.

Auto had een defect aan automaat. Dit kon meerdere oorzaken hebben. Nefkens heeft er de tanden ingezet en probleem is opgelost. Service tijdens reparatie o.a leenauto was perfect.

Goed geregeld

Nette service, auto op tijd weer klaar.

Kraaivenstraat 26

5048 AB Tilburg