Goed en snel geholpen

Apk van bedrijfswagens

Kon niet beter.

Mijn huisgenoten waren jaloers op de behandeling die ik bij jullie kreeg.

Goed en snel afgehandeld.

De werkplaats receptionist kon vertellen wat er aan de auto was gedaan. Maar kon de huurauto die ik bij me had niet afmelden.

Correcte en vriendelijke bediening

De gemaakte onderhoudsafspraak is keurig afgehandeld. De auto was ook schoongemaakt. Ook de uitleg van het onderhoud is prima.

Na uitleg situatie konden we dezelfde week terecht.

Airco kapot, terwijl deze in november 2021 nieuw was aangebracht. We konden pas over 2 weken terecht. Na aangeven dat we binnenkort met vakantie gaan, konden we in de week van het telefonisch contact terecht. En gelukkig viel de oorzaak mee en kon het defect direct worden verholpen. Dus weer snel een werkende airco.

Uitstekend.

Vriendelijk, behulpzaam en duidelijk.

Goed gedaan

Snel, vriendelijk geholpen!

Volle tevredenheid

Duidelijk in reparatie en goed advies.

Duurde veel langer dan aangegeven

Opgegeven ongeveerc1 uur, uiteindelijk bijna 3 uur moeten wachten

Goedemorgen service

ik ben hier al 7 jaar als klant dat zegt toch genoeg

mijn volgende auto word denk ik weer een peugeot

Niks op aantemerken

Super vriendelijk

Ik ben super vriendelijk en vlot geholpen. Er is erg goed met mij meegedacht toen bij de onderhoudsservicebeurt bleek dat er het e.e.a. vervangen en gerepareerd moest worden aan de auto. Er is toen een vervolgafspraak ingepland. Ook tijdens deze afspraak super vriendelijk en vlot geholpen. Prettige communicatie en fantastische service!!

Goed geholpen op afspraak

Keurig afgeleverd

Erg tevreden.

Prima, ik kan ondertussen werken op een fijne werkplek bij jullie.

Het is allemaal goed opgelost

Weer een uitstekend ervaring - net als altijd.

Ik werd deze keer, net als altijd, met vriendelijkheid en deskundigheid en een mee denkend benadering geholpen . Ik ben altijd een heel tevreden klant - al vanaf 1997 toen in naar NL kwam - toen bij Vingerhoets in Diessen, dan Vingerhoets in Tilburg en nu Nefkens.

zeer goed

Uitsluitend zeer goede ervaringen. Klantvriendelijk, goede service, uitstekende afleveringen.

Prima geholpen

Zeer vriendelijk personeel

snel en zonder afspraak geholpen

ik ben erg tevreden over de service

Vooraf gecommuniceerd over bijna alle werkzaamheden.

Ik werd keurig op de hoogte gebracht van dat wat er nog extra moest gebeuren. Bleek dat €88,- te zijn. Bij het ophalen moest ik 92,- betalen. Was er nog sproeivloeistof toegevoegd, terwijl ik dat thuis nog heb staan. Dit laatste was ook niet aangegeven.

Goede communicatie

Goede ervaring

Perfecte service

Prima APK, goed opgevangen, auto nog fijn gewassen

Kraaivenstraat 26

5048 AB Tilburg