Met uitgevoerd werk is het prima
Na weken gelee een afspraak te hebben gemaakt afgelopen Dinsdag mn auto gebracht. Ik had een vervangende auto gereserveerd. En aub geen kleine ivm mn bouw. 1,95 .. dis was allemaal geen probleem.
Bij aankomst vertelde men dat de planning verschoven was en ik een klein autootje mee kreeg…mn afspraak in goes en vlissingen geannuleerd. Dit autootje is geen rijden zulke afstanden voor mij..
De auto in kwestie? Een 208, waarvan de versnellingspook een pollepel in een soeppan was. Mega veel speling ondanks zn km stand. Ruim 25000km gelopen
Rond 16.00 gebeld. Volgens de medewerker zou de auto een vervolgreparatie Nodig hebben omdat men geen tijd had. Hey waarom stond hij daar de hele dag? Ja ik weet donders goed wat een kleine of grote beurt is.. 15 jaar aan heftrucks gesleuteld oa.
Nu kon het 2 kanten op. De jonge man aan de foon had geen goeie info, of men lag echt idd achter met werk. Ik moest maar een andere afspraak maken voor de remblokken vertelde hij.. uhum.. een afspraak maken voor een paar remblokken? Pfff. Ik heb genoeg blokken vervangen dus denk achja. Het zal wel. Meneer van Loon. We wachten nog even tot u gebeld wordt.
17.00 uur. Foon gaat. Vermoed dat het een monteur was. Helemaal klaar en geen vervolg nodig. Grote beurt inc. Remblokken, nieuwe banden enz… geen bijzonderheden…
Ik vraag me af of de jonge heren aan de balie wel weten waar ze het over hebben…
Mede vond ik het raar dat een planning spontaan omgegooit wordt qua gebruik van tijdelijk vervangend vervoer..
Nee ik hoef geen foontje oid over dit.. ik vind het belangrijker dat afspraken nagekomen worden. Het koste mij 2 afspraken omdat ik niet in een klein autootje lange afstanden rijdt. Klinkt arrogant en ja weet ik.. maar mn rug is alles voor me.. jammer dat er bij jullie niet over nagedacht werd. Ik wilde geen grote auto oid voor de show ofzo.
Gister heb ik nog gebeld dat mn auto nu dweilt over de weg. Vandaag testen na de banden iets hoger op druk gezet te hebben gisteravond..