Na “weer” een motorstoring te hebben een belabberde service by Nefkens Tilburg
Ik heb in mijn Peugeot 3008, na jarenlang problemen, in 2018 een nieuwe motor gekregen van Peugeot, super.
Deze motor begon al na ~50000km de eertse motorstoringen te geven. Uiteindelijk de bougies, bobine + benzine pomp vervangen en weer op pad.
Nu na ~66000 km weer een motorstoring waarbij de analyses is vervuilde motor + vervanging van motorketting: >€1800,= ?
Ik heb, na 30 jaar Peugeot rijden, nog nooit ervaren en/of gehoord dat er auto rondrijden met zo veel problemen. Sterker nog, dat er steeds dezelfde problemen zijn met een vervuilde tot sterk vervuilde motor, wat naar mijn mening niets te maken heeft met rijstijl of wat dan ook maar puur met een fout in motor design wat op rekening komt van de gebruiker!!
Deze week was voor mij de druppel.
Na weer eens, in mijn vakantie notabene, de auto naar Nefkens moeten brengen voor een motorstoring, een gepeperde rekening moeten krijgen en vervolgens ook nog eens €72,= af moeten rekening voor vervangend vervoer, is voor mij de maat vol.
Ik heb totaal geen vertrouwen meer in Peugeot. Van een professionele organisatie, mag ik verwachten, dat ze horror dossiers zo snel mogelijk uit de markt halen om de brand naam goed en zuiver te houden en niet klanten blijven achtervolgen met hoge rekeingen om hun horror auto op de weg te houden.
Ik heb er persoonlijk voor gezorgd dat er bij mijn werkgever, als eerste Peugeot, een 5008 GT opgenomen werd in het lease auto park. Afgelopen jaar heb ik nog 3 Peugeots aangeschaft voor mijn 2 dochters en 1x. voor mijn nichtje. Mij 3de dochter rijdt ook een Peugeot.
Mijn auto hart lag bij Peugeot maar door wat ik hierboven schrijf en ervaar ben ik het zat!!!
Er volgen voor mij en mijn familieleden geen Peugeots meer en ik zal er persoonlijk zorg voor dragen dat de volgende lease auto voor mijn werkgever geen Peugeot meer wordt.
Ik vind dat ik, ondanks de kortingen die ik heb mogen ontvangen, niet correct behandeld wordt door Peugeot.
Mvgr
Peter Sparidaens