Super top geholpen!

Onze jonge Peugeot Partner bedrijfsauto was in vroeg stadium kapot. Door enkele diagnoses te stellen had Nefkens geconcludeerd dat in deze bedrijfsauto een fabrieksfout zat. Dit bedrijf heeft kunnen regelen dat de kosten voor het maken van de auto niet op ons bedrijf werd verhaald. De auto is inmiddels opgehaald door ons en rijdt nu weer prima. Vanaf het begin tot het eind heeft Nefkens ons keurig en correct geholpen.

Snelle service

Lamp vervangen binnen 3 minuten!

Super klantvriendelijk bedrijf!

Ik kan enkel maar een compliment uitdelen voor de geweldige service. De auto is netjes opgehaald en weer terug gebracht voor een onderhoudsbeurt. En notabene helemaal schoon gemaakt, buiten en binnen!

Snel en goed geholpen

Alleen langer moeten wachten dan gepland

Alles zoals afgesproken

- Vriendelijk - goede service - snel

soepele en vriendelijke behandeling werkplaats

prettig

keurig afgehandeld allemaal, prima advies

Goed maar kan beter

Het eerste bezoek van ons bij Nefkens Tilburg. Mijn vrouw is van Poolse afkomst en ze voelde zich door de monteur van Nefkens niet zo netjes behandeld als hij deed bij mensen met een Nederlandse afkomst. De auto is goed afgeleverd.

Beide koplampen laten vervangen. Telefonisch contact gehad en ik kon meteen die kan op komen, binnen 15min was het weer gemaakt, snelle en vriendelijke service.

Vriendelijk, Professioneel, Service gericht en Behulpzaam

Altijd een vriendelijke en deskundig behandeling

Auto voor APK keuring en grote onderhoudsbeurt naar garage Keurig wordt er eerst overlegt om evt reparaties / vervangingen te doen . Al met al geeft het ons een vertrouwd en goed gevoel.

Belang vd klant staat voorop!

Zie boven

Prima, goed en correct geholpen, alle punten meegenomen. Bij het ophalen goed geïnformeerd over de verrichtingen, dat is zeer prettig.

Goede service en vriendelijk benadering

Ik heb al heel lang een Peugeot en ben enorm tevreden over service van Nefkens. Bovendien denk men mee met je.

Geweldige service

Super geholpen goed advies uiterst tevreden

Bgggh

Service is goed, maar het diagnoserapport van de onderhoudsbeurt krijg ik door een foute e-mial? niet te zien!

uiterst tevreden

prima geholpen.

Uitstekend geholpen op de inmiddels vertrouwde wijze.

Prima ervaring. De medewerkers zijn zeer behulpzaam, vriendelijk en servicegericht. Er wordt vooraf duidelijke informatie gegeven over de werkzaamheden die worden uitgevoerd met de bijbehorende kosten. Je komt niet voor een verrassing te staan.

Service is top

Van inplannen tot afhalen na onderhoudsbeurt zeer goede ervaring

Snelle professionele behandeling

Er is zeer goed rekening gehouden met het feit dat de wagen weer snel door ons in gebruik kan worden genomen

Ben erg goed geholpen

Jammer van de wachttijd van bijna twee weken

Afspraak gemaakt vervolgens auto gebracht contact gehad over de bijzonderheden(deze zijn super opgelost). Bij ophalen van de auto vroeg ik, is de auto gewassen, waarop ik het antwoord kreeg : ja hij kon wel een wasbeurt gebruiken dachten wij Kortom : SUPER SERVICE

Kraaivenstraat 26

5048 AB Tilburg