correct en vriendelijk

correct en vriendelijk

Ik ben prima geholpen.

Ik was er voor de apk en de jaarlijkse onderhouds beurt. Er waren enkele mankementen die prima zijn verholpen. De leenauto van de VIP. Was ook heel goed.

Door u colega super goed behandelt

Super goed geholpen beter als in den bosch. Sorry maar daar wordt ja als hond behandelt. Tilburg super tof jonge man die me geholpen heeft top.

Het is allemaal prima verlopen. Door Barry wordt je uitstekend geholpen

Prima ervaring op tijd geholpen netjes teruggekoppeld v.w.b. er gedaan moet worden.

Slechte opvolging van herstel/service

Ik ben echt super slecht tevreden over de service van Nefkens! Zie kenteken over hoe en wat en de duur van het herstel.

Mindere mate tevreden

We hebben geen idee wat er gebeurt is tijdens de beurt . En zouden dat graag op papier hebben , puur voor de administratie van ons zelf

Zeer positief

Het personeel is professioneel, vriendelijk en deskundig

Prima geholpen

Ondanks de fikse rekening toch heel tevreden

uitstekend

Ben meerdere malen heel netjes ontvangen. Medewerkers waren erg behulpzaam. Prima dienstverlening, op tijd.

weer gewoon goed geregeld

ben niet anders gewent van Nefkens Tilkburg

Prima van inleveren tot ophalen plus de toelichting

Klantgericht ook de mogelijk om te werken in jullie kantoorruimte.

Open en transparante communicatie en vriendelijk personeel.

Auto weggebracht voor groot onderhoud. Pittige rekening moet ik eerlijk zeggen. Maar wie kent de Peugeot beter dan een Peugeot dealer/werkplaats? Dus in goede handen. Maar belangrijk is ook hoe het personeel met je omgaat. Persoonlijk heb ik dan het meeste contact met de werkplaatareceptie gehad. Stuk voor stuk geduldig, eerlijk en helder in uitleg en contact. Voorafgaand aan het onderhoud even 1 op 1 advies /offerte opgemaakt zodat vooraf duidelijk was wat me te verwachten stond. Netjes geïnformeerd dat de auto weer klaar was en opgehaald kon worden. En mijn auto was ook nog eens lekker door de wasstraat gehaald! Prima service!

Altijd super sevice!

Snel weer op weg geholpen met deskundig advies.

Prima en snelle service

Ivm oliemelding direct naar Nefkens Tilburg gegaan en door de werkplaats snel en goed geholpen

altijd behulpzaam. Berry balie werkplaats bijv topvent

oplossingsgericht. echtvluisteren

Betrouwbaar en goede service

Correcte informatie, duidelijke uitleg en als er geen leenauto beschikbaar is, dan wordt je thuis gebracht en opgehaald.

Prima begeleiding bij de balie.

Goede ontvangst en begeleiding.

Ben goed geholpen, prima contact met receptie en werkplaats, afspraken keurig nagekomen.

Zie boven.

Goed service

Komt afspraken na en uitstekend service

Een correcte afhandeling

Prima,vlot en zakelijk.

Top service!

Motorstoring nog dezelfde dag verholpen door Nefkens. Super!

snel en vakkundig

snel en vakkundig

Precies wat je van een garage verwacht

Ben tevreden

Goed tevreden fijne verkoper barens geerts

nette afhandeling

alles weer goed na gekeken

Kraaivenstraat 26

5048 AB Tilburg