Perfect geregeld

Auto kon op tijd gebracht worden waarna ik er op kon wachten in een aparte ruimte waar ik rustig kon werken totdat hij klaar was. Onderhoud ook snel uitgevoerd.

Johan Ruys heeft mij uiteindelijk heel goed geholpen.

Ik heb problemen met olie verbruik. Toen na een 1000 km test bleek dat dat verbruik idd te hoog was moest een oplossing gezocht worden. Aanvankelijk leek ik steeds meer zelf voor de kosten op te draaien. Dat had ik graag vooraf gehoord. Uiteindelijk heeft na de rapportage van Johan Peugeot Nederland de coulance regeling toe ge past. Dus ben ik toch tevreden.

De koffie was lekker

Netjes behandeld.

Goed geholpen

Voor de service werd ik goed geholpen. Had ook schade wat gemaakt moest worden. Was niet helemaal goed toen we hem ophaalde maar ter plekke nog in orde gemaakt door van Alphen schade

Prettig - duidelijk - vriendelijk

Top!

Heel goed en fijn geholpen

Zie boven

Heldere communicatie

Goeie service via VIP

Vriendelijk en deskundig

Ik was door Peugeot Nederland benaderd om een afspraak te maken voor de eerste beurt van onze auto. Afspraak gemaakt voor 4 november tussen 0800-08.30 Bij aankomst was deze afspraak nergens terug te vinden. Maar de vriendelijke receptioniste handelde adequaat en regelde dat de auto kon blijven voor de beurt. TOP!!!

Geweldig.

Ruim meedenkend met de problemen die bij onze 108 speelden. Alles perfect opgelost zodat ik ontspannen kan wachten op levering in week 48 hopen wij van onze 208e.

Ik kon helaas pas tegen half6 vrijdag langs om even te kijken of ze een lamp konden vervangen. Had het graag zelf gedaan, maar iets met grote handen. Hoewel de werkplaats al gesloten was, was iemand achter de balie zo vriendelijk om even te kijken of hij het kon oplossen. Top

Het was een top ervaring!

Aardige mensen (heel vakkundig) en er was lekkere koffie.

Oplichting

Apk keuring laten doen, voor 1100 euro aan reparaties waren nodig. Ergens anders laten keuren, was gelijk goed.

Duidelijke communicatie

Schone auto bij ophalen

Ik ben vriendelijk geholpen en tevens geïnformeerd wat ze hebben gedaan aan de auto

Positief

Vriendelijke ontvangst en snelle service

Mijn elektrische lease auto moest voor zijn eerste onderhoudt. Snel geholpen, leenfiets en direct gebeld toen hij klaar was. Hij werd netjes voorgereden gewassen en gestofzuigd, heerlijk.

Snel, goedkoop, vakkundig

Uitstekende service, kon per direct terecht, voor weinig geld uitstekend geholpen, netjes te woord gestaan. Ik kom de volgende keer zeker terug!

Klantvriendelijk

Zeer klant vriendelijk en heel fijn dat de auto even door de wasstraat is gegaan

Nette snelle service

Fijne planning, net ontvangst auto ziet er top uit bij het afhalen.

Auto weer netjes een beurt gehad en alles gedaan wat gevraagd is

Makkelijke manier van afspraak maken en goede communicatie met de klant

Altijd een fijn en behulpzaam bezoek aan Nefkens tilburg

super!

Maaike is een lieve meid

Goed geregeld. Apk. Zonder zeuren

Geweldig!

De beste service in de regio.

Prettige communicatie

Vanaf het maken van de afspraak tot aan het wegrijden na de servicebeurt erg prettige medewerker. Verrassend dat mijn auto ook gepoetst was en de de stofzuiger er ook even doorheen was gegaan. De auto rijdt weer, zoals je mag verwachten van een Peugeot "subliem" Met dan

heel tevreden over onderhoudsbeurt en benadering.

zie boven.

Kraaivenstraat 26