prima service

werkplek aanwezig om ongestoord te kunnen werken tijdens het uitvoeren van het onderhoud.

zeer goede service

service is zeer goed de auto wordt netjes gewassen wordt goed op de hoogte gehouden . Krijg netjes uitleg wat er allemaal gedaan is aan je auto. Vervagend vervoer is ook top gerelgd.

Ik kon ondanks de drukte meteen terecht bij de garage!

Altijd vriendelijk, behulpzaam en duidelijke /transparante communicatie. Daarnaast ook redelijke prijzen. Al met al een top bedrijf.

Zeer goede service

Na een mis communicatie na mijn onderhoudsbeurt en APK werd ik gebeld en boden ze mij een oplossing aan die goed was voor beide partijen. Tof dat het snel opgelost werd

Top service

Ik vind dat het heel goed dat je van tevoren steeds op de hoogte wordt gehouden middels een diagnose mail wat er allemaal gedaan moet worden zo ben ik op de hoogte van de kosten, ook het telefonisch en mailcontact was prima tot slot wil ik nog complimenten geven voor de wasbeurt mijn Mini rijdt weer super en is mooi gewassen bedankt. O ja ook de Vip contract is fijn

Warm

Ontvangst receptie goed. Wel opmerkingen over afspraak. Via site afspraak gepland tijd 10:15u. Dit werd ook later via mail bevestigd. Paar dagen voor afspraak mail berichtje dat ik om 8:00 werd verwacht??? Dat zet toch vraagtekens Mailtje naar Nefkens gestuurd. Vond dit toch wel een duidelijke misser. Hoe ontstaat dit en hoe is dit in de toekomst te vermijden. Leg daarom dit probleem bij Nefkens neer. Groet van familie Lenting. (3-TJX-72) Beurt 14/12/22 Nefkens Tilburg tijd 10:15

zeer goed

personeel straalt vertrouwen en rust uit

Fijne en deskundige garage

Deskundige garage

Super goede service!

Super goede service van Barry Krah ontvangen

Prima werk geleverd

Prima werk geleverd en uitgevoerd wat afgesproken was.

Uitstekend!

Goed bedrijf met een snelle service!

Prima service. Ze waren bij het afrekenen alleen vergeten te vertellen, dat nog 1 onderdeel binnen moest komen. Dus dat was een verrassend telefoontje een dag later. Maar dat onderdeel is ondertussen ook vervangen, dus auto rijdt weer als een zonnetje.

Fantastische service

Auto opgehaald en weer keurig gewassen teruggebracht. Uitstekende service

Fantastische service

Auto opgehaald en weer keurig gewassen teruggebracht. Uitstekende service

goed ontvangen. prima werkplek en binnen een uur klaar :-)

goed ontvangen. prima werkplek en binnen een uur klaar :-)

Auto was pas laat klaar helaas en zou dan in donker terug moeten rijden. Barry en nog een jongen hebben me thuis gebracht. Geweldige service. Dure reparatie maar kan er weer tegen. 32.000 kilometer in 7 jaar.

Buitengewoon goed

Uitstekende service. Auto keurig schoon thuis gebracht

Buitengewoon goed

Uitstekende service. Auto keurig schoon thuis gebracht

ben goed geadviseerd en geholpen

ben goed geadviseerd en geholpen

snel, accuraat, professioneel

En perfect dat ik daar gewoon kan werken, terwijl mijn auto gerepareerd wordt.

Kraaivenstraat 26

5048 AB Tilburg