Auto heeft een beurt gehad en hij is gepoetst!

Vlotte service

meer dan goed

Ik heb zojuist mijn auto opgehald daardoor kan ik niets zeggen over de reparatie op lange termijn. Op korte termijn is mijn ervaring zeer goed.

goede service

klantvriendelijk, efficiënt, overzichtelijk.

Ouderwetse service in een hip jasje

Mijn 2 jaar oude 5008 voor periodiek onderhoud gebracht. Alles keuring op tijd en volgens afspraak. Na het ontdekken van een defect per direct een leenauto geregeld. Bij ophalen de auto voorgereden en instap klaar. Niets op aan te merken en zeker te adviseren.

Goede afhandeling vraag

Vloeistoffen bijvullen. Snel gedaan

Altijd worden we top geholpen we hebben alleen probleem. met de navigatie en hoop dat het snel.opgelost wordt

Goede service vriendelijk personeel

Ok wordt bij deze garage altijd goed geholpen.

alleen koplamp vervangen

volstrekt overbodig in 1 woord een fantastische Peugeot daeler

al vele jaren een Peugeot rijder 104-204-304-207SW-208 nieuw en dan toch alweer voor 5 jaar een 2088 gt line. een perfect fijne auto qua rijden en comfort

Top service ; afspraak is afspraak!

Goede inschatting hoe lang reparatie duurt en heel vriendelijke Balie medewerkers!

Goede communicatie en alle problemen opgelost zonder extra afspraak

Goed geholpen alle problemen in een keer op gelost zonder extra afspraak. Verder alles geregeld met LeasePlan. Goede service achter de balie.

Prima en correct geholpen

Vooraf exact overzicht gekregen van de mooie verwachte werkzaamheden met daarbij behorende kosten. Wachttijd werd duidelijk doorgegeven. Personeel was vriendelijk en professioneel.

Voor het eerst klant bij Nefkens, beurt en reparatie. Veel begrip aan de balie van de werkplaats. Keurig op tijd gebeld met correcte informatie. Afhalen vlekkeloos, medewerker loopt netjes mee. Eerste indruk zeer positief.

Correcte afhandeling.

Het is erg prettig tijdens de wachttijd door te kunnen werken.

Goede ontvangst, prettige terugkoppeling

Van ontvangst tot vertrek na afloop van de onderhoudsbeurt: prettig contact, goede terugkoppeling welke werkzaamheden zijn verricht. Servicegericht als we een aanvullende vraag stellen en meewerken aan onze vraag om de auto een dag langer te mogen laten staan. De klantvriendelijkheid is prijzenswaardig.

super goed

perfecte uitleg van de balie medewerker

I am satisfied with the service of my car.

Great service. And very much on time too. No endless waiting at the reception.

Auto gehaald en gebracht, en voor half één weer terug. Top!

Voor mijn vrouw ideaal dat de auto gehaald en gebracht word. En op tijd weer terug. Mvg. René Latuheru

Goede communicatie en zelfs mijn auto gepoetst.

prima dienst verlening

De auto is netjes opgehaald, heeft een beurt en APK gehad, en is weer netjes gewassen en gestofzuigd terug gebracht. Prima dienst verlening dus.

Goed en snel geholpen

N.v.t.

Uitstekende service

Goede informatie vooraf over de werkzaamheden en prijs. Geen verrassingen ter plekke. Vriendelijk personeel. Handig om via de mail achteraf precies te kunnen zien welke werkzaamheden zijn verricht.

Prima, gastvrij en mooie ruimte om te werken.

Gastvrij en mooie ruimte om te werken.

snel geholpenj

even koplampen vervangen: meteen gebeurd. Super!

Kraaivenstraat 26

5048 AB Tilburg