auto keurig gewassen en gestofzuigd terug na een onderhoudsbeurt. Klaar om weer ontspannen verder te rijden.

Uitstekende garage

Wij zijn naar volle tevredenheid geholpen. Er werd met ons mee gedacht en de service ging verder als wij verwacht hadden. Er is zeker een stapje extra gezet. Fijn dat er nog betrouwbare garages zijn! Wij komen zeker terug!

Goed geholpen

Ik kon wachten en werd goed op de hoogte gehouden van de vorderingen Lekkere koffie

Probleem loos verlopen

Duidelijk vooraf bekend wat de kosten zijn je wordt goed op hoogte gehouden van voortgang

Prima geregeld !

Prima geregeld!

Goede service en uitleg over reparatie werkzaamheden.

Zoals boven vermeld.

Service zoals die zou moeten zijn.

Ervaring is goed. Informatie en communicatie is erg sterk en duidelijk. Het intake proces van de werkzaamheden is prima en geeft ook de mogelijk om alvast daarover na te denken. Je staat dan ook niet meer voor verrassingen. Zijn die verassingen er wel (extra werkzaamheden/kosten), wordt dat van te voren afgestemd.

Ze denken super mee

Mijn auto moest een grote beurt. Kreeg een werkplek aangeboden met koffie en hij was snel klaar. Van tevoren uitleg over de mail over de kosten. Niets verkeerd op aan te merken. Topdealer!

Duidelijk en vakkundig

Vooraf duidelijk wat de werkzaamheden zijn , tijdens inspectie nog wat adviezen en/of extra werkzaamheden waar voor je kunt kiezen . Auto was op tijd klaar gewassen en werkzaamheden keurig uitgevoerd, top

goede survise

nvt

Goede service, kennis, en klantvriendelijkheid, van vader op zoon op kleindochter.

De service, klantvriendelijkheid, en zorgzaamheid , maakt Nefkens een top dealer. Nieuwe auto‘s, service en mede de betrokkenheid bestempelde mijn vader als „de dealer“ der dealers. Nu de Peugeot van mijn vader in de familie blijft is de service, mede de betrokkenheid overgegaan naar mijzelf en dochter. Hierbij hoef je geen overweging te maken dat de volgende auto gewoon bij Nefkens wordt gekocht.

Mwoah

Na 2e reparatie ben ik dag erna opnieuw terug gemoeten omdat raamrubber gewoonweg niet netjes was gerepareerd. Hier had ik voor gewaarschuwd, aangezien aan passagierszijdr 4x !!! ben teruggeweest. Daarnaast was een tijdstip van ophalen/ greed reparatie afgesproken van 1500, heb om 1530 zelf maar gebeld. Bleek dat auto niet klaar was en er ook 4 nieuwe banden gewisseld moesten worsen. Uiteindelijk 1615 in auto. Paste wel in agenda, maar even pro-actief bellen over deze uitloop zou wel fijn zijn geweest. Uiteindelijk is het allemaal netjes opgelost, dat is belangrijker.

Kom al jaren bij Nefkens goede service De auto hebben ze opgehaald en teruggebracht Ze hebben de auto van binnen en buiten schoongemaakt dat is service

Duidelijk verhaal

Onderhoudsacties vooraf goed afgestemd, na uitvoering van het Onderhoud acties nogmaals besproken en voorzien van een duidelijke rapportage. Onderhoud kost geld, maar als je het gevoel hebt goed en eerlijk behandeld te zijn, wordt de pijn draaglijker.....

Prima overleg, keurige afhandeling

De feedback over de auto was uitstekend.

Goed en klantvriendelijk bedrijf

Contacten, zowel fysiek, per telefoon of email zijn accuraat, duidelijk en vriendelijk. Er wordt goed naar je geluister en als ik om uitleg vraag krijg ik die -voor een leek - begrijpelijk. Ik ben tevreden !

Ik kreeg een melding dat het onderhoud veel te laat was uitgevoerd.

Hierdoor zou de reparatie niet onder de garantie vallen.Het feit dat het onderhoud te laat is uitgevoerd heeft te maken doordat ik geen onderhoudsmelding in de auto heb ontvangen. Daarnaast is "veel te laat niet" niet echt op zijn plaats, aangezien het onderhoud uiterlijk op 28-1 of km-stand 70.250 had moeten plaatsvinden. De huidige kilometerstand was circa 72000. Ik ga er dan ook vanuit dat de melding van het "veel te laat" uitgevoerde onderhoud berust op een misverstand doordat het onderhoudsboekje bij het vorige onderhoud niet is afgetekend. Een en ander is reeds gecommuniceerd met ALMN, de leasemaatschappij.

Altijd top behandeld

Ik had een koelvloeistof lekkage. I.p.v. ver weg plannen hebben zij hun best gedaan om het op heel korte termijn te herstellen. De leenauto’s waren al weg, maar ze hebben toch een andere auto van het terrein gehaald om te helpen. Super blij mee geweest.

goed geweldig

altijd zeer goed en vriendelijk

Heel vriendelijk en professioneel behandeld.

Heel snel en goed geholpen.

Ik stond snel buiten en was goed geholpen.

Veel service en klantvriendelijkheid Even naar huis brengen geen probleem, het was wel een korte afstand.

Dit jaar was het goed.

Over vorige jaar heb mijn twijfels . Toe had ik een APK . En het jaar daar voor was de opmerking dat mijn ruitenwisser slecht waren . Ze zijn toen niet vervangen. En vorige jaar bij APK geen op merken over de ruitenwissers. En dit jaar weer niet ???? Vorig jaar kreeg ik in de zomer dus een maand of vier na de service beurt kreeg ik een melding in mijn auto dat ik acuut naar een garage zou moeten gaan voor een service beurt . Wat bleek men was vergeten om instelling van de service opnieuw in te stellen . Wel vervelend als op vakantie bent . Dus dit jaar een 9 maar vorige jaar een 4 Groetjes Jos van Breugel

Kraaivenstraat 26

5048 AB Tilburg