Rommelig
In theorie prima, keurig herinneringen etc., de praktijk helaas anders.
Na het maken van de afspraak keurig herinneringen, waarvan wel een paar verwarrende, dat ik bij jullie op locatie verwacht zou worden terwijl het een haal/breng afspraak betrof. Naar ik begreep een standaard bericht, hierover werd keurig contact opgenomen.
Het ophalen van de auto werd vergeten. Een controle in jullie systeem ontbreekt blijkbaar, wat vreemd is gezien alle herinneringen en sms-jes. Heb er zelf uiteindelijk telefonisch om geïnformeerd, het werd daarna snel opgelost.
Werkzaamheden duurde een dag langer door ontbreken van de juiste zekeringen. Wat ik op zich als reden toch wel vreemd vindt. Nu kon ik dit gelukkig combineren met mijn werkzaamheden, maar een voorstel vanuit jullie was wel netjes geweest. Komt het uit, hoe ziet mijn agenda eruit?
Na aflevering bleek de eveneens bestelde beschermmat kofferbak niet meegeleverd, moest ik zelf achter komen en om informeren.
Nu ken ik jullie al langer, en zoiets nog niet eerder aan de hand gehad. Doe er dus jullie voordeel mee, vandaar mijn uitgebreide terugkoppeling.
P.S., wat is de meerwaarde van het halen/brengen? Jullie leenauto heeft de hele tijd onaangeroerd voor mijn deur gestaan, ik had ook dus ook zelf kunnen brengen/halen.