Top service

Onwijs handige communicatie over de voortgang van de service dmv een app. Snel afspraak kunnen maken en keurig ontvangen / afgehandeld.

Al jaren goede service ,zeer goede communicatie ,dus een tevreden klant.mvg Rene van Seters

Goede service bij het onderhoud aan onze auto. Makkelijk systeem om de afspraak in te plannen. Je wordt van het plannen van de afspraak tot aan de auto klaar is constant op de hoogte gehouden via de mail. Je kunt zelf bepalen wat er gedaan wordt aan de auto en weet van te voren precies wat alles gaat kosten. Super!

Goed en snel geholpen

Alleen de flexibiliteit als er op zaterdag gebeld wordt en alle monteurs naar huis gaan zou beter kunnen vindt ik. Bvb als ik om een thuiskom band vraag die ik ook zelf nog kom ophalen vind ik dat het zou moeten kunnen om het weekend te overbruggen

Klantvriendelijk

Nooit geen ergernis dus geen klachten

Correct en vlot geholpen

Deze keer ben ik blijven wachten, en kon eventueel zelfs werken in een Prive kantoorruimte. Erg attent, en na een uur was de auto klaar, en nog gewassen ook.

Teleurstelling

Ik heb een nieuwe sleutel nodig ivm verlies.Dit duurt 3dagen!!!En dan is de garage ook nog gesloten op 5 en 6 mei.Dus nu zonder 2e sleutel op vakantie.

Top service

Goed ontvangen en uitleg over de werkzaamheden

Goed en duidelijke uitleg over de werkzaamheden die gedaan zijn

Rijd weer als nieuw, en gewassen

Je krijgt een overzicht met wat er gedaan moet worden en kan dan zelf beslissen wat er uitgevoerd gaat worden.

Fijne service, goede uitleg. Bijzonder aardig en vriendelijk. Je voelt je klant, maar geen “nummer”

prima geen probleem

goed afgewerkt goed contact met mark hoofd werkplaats

prima geholpen

Zeer tervreden

….

Klantenservice zoals we dat niet meer gewend zijn!

Altijd vriendelijk, snel en professioneel geholpen.

vriendelijk, en duidelijke communicatie

Mijn ervaringen met Nefkens zijn goed, maar is een kwestie van vertrouwen. Ik heb geen idee of de kosten aan mijn auto reëel zijn. Ik laat geen second opinion doen als er iets aan mijn auto is dus ik blijf klant zolang er vertrouwen is.

Service goed. Personeel behulpzaam en vriendelijk, maar..

Op de rekening stond €5,45 energietoeslag. De baliemedewerker legde uit wat het was. Toch heb ik bezwaar tegen deze manier van prijsopdrijving. Energieprijzen fluctueren. Dat de buitendeur open en dicht gaat en de brug omhoog en omlaag moet, is altijd zo geweest. Er is geen reden om nu gebakken lucht te gaan verkopen. Nu de energieprijzen normaliseren, is het zaak om de handelingen zelf weer reëel te beprijzen. Ze moeten immers concurrerend en inzichtelijk zijn en op die manier voor de klant vergelijkbaar zijn met andere bedrijven. Het bedrijf laat m.i. zo zien dat het water ze aan de lippen staat. Dat moet beter. Dus weg met de energietoeslag en bereken wat de werkelijke kosten zijn.

Correcte, zeer vriendelijke en attente benadering.

Na aanvankelijke discussie over het probleem distributieriem ben ik uiteindelijk tot volle tevredenheid benaderd.

Prettige service

Mogelijkheid van leenfiets. Vooraf duidelijk wat de kosten zijn

In één woord " Super "

In één woord " Super " Ik ervaarde een zeer professionele inzet en de problemen die ik aangaf zijn super snel opgepakt.

Snel geholpen door zeer fijne medewerkers. Prijs/kwaliteit was top. Complimenten voor al het personeel!

Helemaal goed !!!

Goed te woord gestaan alles netjes geregeld!

Kraaivenstraat 26

5048 AB Tilburg