Prima ontvangst

Koffie was prima.

prettige ontvangst

Het contact verloopt altijd prettig en je krijgt het gevoel dat ze alles voor je willen doen opdat je auto weer comfortabel rijdt. Communicatie is altijd duidelijk en men komt afspraken na. Super !!!

Geweldige service !

Ik werd gelijk goed geholpen, en goede inzet van personeel.

Alles naar tevredenheid

Zoals ik gewoon ben bij Nefkens.

goede service , en meer gedaan dan nodig was , perfect zoals jullie het hebben aangepakt

kwam voor apk , heb er nieuwe matten erbij gekregen en de auto was zelf gewassen , klasse thnx

goede informatievoorziening en contact

door op de hoogte gehouden te worden via mail en sms van de reparaties die uitgevoerd gaan worden heb je zelf de regie over de reparaties. Je krijgt dan wel een goed advies over wat wel noodzakelijk is om veilig te kunnen rijden.

Zeker een aanrader.

Fantastisch!

Fijn, alles verliep volgens afspraak hoewel die wel wat moeilijk te maken was, maar dat lag meer aan de lease maatschappij. Auto is weer gefixt, gewassen en schoon teruggekregen. Vriendelijk personeel!

Perfecte service

Van begin tot eind perfect geholpen kunnen veel autobedrijven/garages wat van leren!

Keurig geholpen

Storing prima opgelost en auto ook nog eens gewassen. Top!

zie hierboven

Vriendelijke mensen daar

Heel vriendelijke ontvangen en zeer goed uitgelegd wat er gedaan is . Duidelijke omschrijving van de werkzaamheden die uitgevoerd waren. Erg tevreden.

Snel geholpen

Door 1e telefoontje. Door meisje bij receptie

Niet over alles tevreden

Niet alle problemen opgelost

Direct,duidelijk,vriendelijk

Eerst moest ik even wennen aan alles invullen via internet Maar het is duidelijk, zakelijk en bij twijfel even bellen.

Uitstekende service!

Heb de auto pas net en was nog geen klant bij garage Nefkens. Nooit eerder Peugeot gereden. Duidelijke prijsafspraak met heldere toelichting op de reparatie. Zeer kundig en vriendelijk personeel. Super snel geholpen! Kortom, topbedrijf!!

Uitstekende service!

Geholpen door een hele vriendelijke dame in de ochtend en in de middag door een man. Vervangend vervoer was goed geregeld. Echt top.

professioneel en vriendelijk

Personeel van de werkplaatsbalie weet precies waar het om gaat: informatie verschaffen over de grote onderhoudsbeurt en alles wat daarbij komt kijken. Gebeurt op heel vriendelijke manier - erg prettig om mee te maken.

uitstekend

correct, professioneel. vriendelijk goede terugmelding status. kortweg een 10

Super netjes en correct geholpen

Zie hierboven

niet voldoende

jammer dat het lijstje met gebreken uit een valt, bij het ophalen wordt er gezegd alles in orde geen bijzonderheden. blijkt later dat er nog spullen in bestelling staan

Weer prima geholpen

Zoals altijd weer een prima service. Ga zo door!

Zie boven

Vriendelijk personeel en uitstekende service

Ik werd keurig ontvangen en de service is naar afspraak uitgevoerd. Een vriendelijke collega hielp me mijn fiets in de kofferbak te krijgen.

Kraaivenstraat 26

5048 AB Tilburg