Altijd weer een prettige ervaring.

Vriendelijk en alles netjes afgehandeld. Super service.

tevreden

net bedrijf, goed geholpen

Prima behandeling en service.

Ontzettend fijn en duidelijk.

Vooraf een mail, inschrijven, nog een sms, nog een belletje. Alles keurig verzorgd en duidelijk. Jongen aan de bali hartstikke lief en behulpzaam. Kortom, helemaal in orde en een voorbeeld hoe het zou moeten gaan! Gr Erik

Alles vlot en volgens afspraak verlopen

Vlot verlopen

Behulpzaam

Prettig en werkzaamheden uitgevoerd cf opgave

Niet klantvriendelijk

Het begon al bij de mail die ik kreeg om een afspraak in te plannen. Ik heb private lease en kreeg een standaard mail die je ook krijgt als de auto van jezelf is. Ik weet niet wat voor beurt mijn auto moet hebben. Die keuze had ik nodig om iets in te plannen. Na telefonisch contact werd me gezegd dat ik op een bepaalde site moest kijken om te weten wat mijn auto voor beurt moest hebben. Daarvoor heb ik geen private lease lijkt me. Na aandringen heb ik de afspraak telefonisch kunnen maken. Krijg ik daarna weer een standaard mail waarin ik kan zien wat het allemaal gaat kosten. Ivm private lease heb ik geen behoefte aan die mail. Wegbrengen van de auto werd ik vriendelijk geholpen. Met het ophalen moest ik lang wachten. Door de man die er zat werd ik genegeerd. Vaak weg bij de balie. Er had op zijn minst gezegd kunnen worden dat ik zo geholpen werd. Uiteindelijk kwam er een vriendelijk meisje die me hielp. Ik ben gewent dat ik mijn auto gewassen terug krijg. Dat is ook niet het geval. Nog 4 jaar private lease bij Nefkens. Daarna ga ik waarschijnlijk ergens anders heen.

goed geholpen door vriendelijke mensen

goed geholpen door vriendelijke mensen de auto is weer gemaakt, fijn.

Service zonder zorgen

Ben erg goed geholpen, erg persoonlijke benadering en er wordt goed met mij als klant meegedacht.

Het onderhoud is vlot verlopen

Heb een plezierig onderhoud gehad

Waardeloos

Lange wachttijd en het is nooit in 1x goed Moet altijd terug met ellende

Goed onderhoud en duidelijke communicatie

Goed en duidelijk

uitstekend

uitstekend

Uitstekende service

Barry zorgt voor uitstekende service

Goed geregeld

Duurde wel iets langer

Vreselijke ervaring

Ik ben helaas verre van tevreden over mijn ervaring met Peugeot dealer, die mijn auto een kleine onderhoudsbeurt heeft gegeven. In zo goed als alle punten hebben zij erg teleurgesteld. - Ik moest wekenlang wachten op een afspraak - Nadat ik mijn mailadres letter voor letter heb gespeld, kregen ze het alsnog voor elkaar om hem verkeerd in te typen, waardoor ik het diagnoserapport niet heb ontvangen en ik daar weer achteraan kon bellen (waarbij ik ook niet in 1 keer iemand te pakken kreeg) - Via/ via ben ik erachter gekomen dat Nefkens absurd hoge prijzen rekent. Letterlijk elke reparatie die ze mij aanraadde, kan bij een andere garage minimaal 100 euro per reparatie goedkoper. Ook hoorde ik dat de kleine beurt bij Nefkens flink duurder is dan een grote beurt bij andere garages. - Nefkens adviseert reparaties die helemaal niet nodig blijken te zijn. - Wanneer je wél reparaties uit wilt voeren bij Nefkens moet je weer een nieuwe afspraak maken en kun je weer wekenlang wachten. - Er werd niet duidelijk gecommuniceerd wanneer mijn auto klaar was om op te halen. Enige postieve aan mijn ervaring met Nefkens was dat ik erg netjes ben geholpen door de jongen aan de balie. Helaas compenseert dat niet alle overige punten. Al met al heb ik het gevoel compleet te zijn opgelicht door Nefkens. Dit is dan ook de laatste keer dat ik hiernaartoe ga.

Snel geholpen

Zoals altijd top

Goed.geholpen goed advies door de twee oudere.mannen achterin

Super service!

Goede communicatie.

Top met een klein minnetje.

Werkzaamheden naar volle tevredenheid gedaan. Het minnetje betreft het meningsverschil met de service balie medewerkster over de prijs, maar uiteindelijk toch opgelost.

Onderhoud en service prima!

Bij onderhoudsbeurt (93000 km) van mijn Peugeot 208 kwam men nog een probleem tegen dat met enige spoed moest worden verholpen. Prima uitleg gekregen over de diagnose en de verwachte onkosten. Mijn auto moest nog een middag in de garage verblijven, maar we konden een leenauto krijgen. Door overmacht konden we de auto ‘s middags niet meer terugbrengen. We konden op vlotte wijze regelen dat onze auto de volgende ochtend bij ons voor de deur tiptop werd afgeleverd en de leenauto weer werd opgehaald. Top!

Zeer positief

Er wordt meegedacht. Echt fantastisch geholpen

perfect zoals het hoort

vriendelijk, ter zake kundig personeel binnen de tijd die geprognotiseerd was klaar auto gewassen na werkzaamheden goede koffie

Goede en snelle service, vriendelijk personeel.

Zie hierboven

Kraaivenstraat 26