Prima, geen opmerkingen

Bij aankomst vriendelijk te woord gestaan door een vriendelijke jonge dame welke mij van een leenfiets voorzag. Bij het ophalen idem. Kortom, helemaal goed en voor de volgende onderhoudsbeurt kom ik graag weer terug.

Tevreden

Prima ontvangst en service.

Goede communicatie

Snelle service

Tevreden en zeker de service door de leenauto een dag later om te ruilen voor mijn eigen auto op mijn werk omdat de auto niet op tijd klaar was en ik niet in de mogelijkheid was om hem zelf op te halen, dus top opgelost. En ook nog gewassen en uitgestofzuigt! Bedankt!!

Probleem goed opgelost.

Zie hierboven.

Eindelijk koele lucht

Mijn airco blies aan de passagierszijde warme lucht. De auto was in reparatie geweest, maar het euvel bleek niet meteen verholpen. Ik heb direct weer gebeld en een nieuwe afspraak gemaakt. De werkplaats is er een halve dag mee bezig geweest, maar het is nu opgelost en nu kan ik in de auto heerlijk genieten van frisse/koude lucht. En omdat de reparatie onder de garantie van de eerste reparatie viel, kreeg ik geen extra kosten in rekening. Goed en professioneel opgelost.

goed en volgens de afspraken

goed en volgens de afspraken

Vooraf precies de juiste prijsopgave, wat is als heel prettig ervaar. Vriendelijk ontvangst aan de werkplaatsbalie door een vrouw( fijn om te zien dat er ook dames in deze branche werken) , snelle en correcte afhandeling van de gegevens, auto werd voorgereden. Kortom, zeer klantvriendelijk.

Mijn ervaring is een goede service en de reden van 4 sterren is dat ik bijna nooit 5 sterren geef omdat iets wat goed is altijd nog beter kan.

Zo goed als mogelijk

Ik heb over de behandeling geen klachten, integendeel die is meer dan uitstekend te noemen. Echter het technische deel, in dit geval de software van dwnavigatie, laat nog altijd te wensen over.....

Storing melden, kop koffie, probleem opgelost

Ik had een langzaam leeglopende band. Zonder afspraak binnengelopen bij de werkplaats, een half uur later probleem opgelost. Ondertussen een kop koffie gedronken en de mail bijgewerkt :) Prima service van Nefkens Tilburg!

Top service

Goede ontvangst. Geholpen bij uitgeven fiets. Een goede fiets. Vlotte APK keuring. Correcte afwikkeling.

Duidelijke en overzichtelijke communicatie.

Maken van een online afspraak voor een onderhoudsbeurt was simpel. Er was een duidelijke terugkoppeling over de aard en kosten van de te verrichten werkzaamheden. Over de oplossing van de extra door mij gemelde storing werd vooraf contact opgenomen. Na de werkzaamheden kon ik de auto weer schoon en gewassen ophalen.

Auto was eigenlijk total loss. Eerlijk advies. Zelfde dag ingeruild

Auto was total loss. Ik kreeg een belletje met een eerlijk verhaal dat het niet meer loont om hierin te investeren. Een blik op Marktplaats zag ik een inruilmogelijkheid en hier direct gebruik van gemaakt. Binnen 1 dag van APK advies naar inruil kunnen realiseren. Ben weer een jaar voorzien van een betere auto. Goed besteed geld.

Top service

De service is top

Prima, alles naar wens verlopen

Uitmuntend

Met zorg en netjes afgeleverd.

Klantvriendelijk

Zeer matig

De service viel mij tegen. De communicatie over wat er gedaan moest worden en waarom was ronduit slecht. Er kan niet uitgelegd worden waarvoor de kosten zijn zonder in een discussie te komen? De non verbale reacties van de medewerker(s) gaven duidelijk irritatie aan. Dit was mijn 2e keer deze ervaring, was ook bij aankoop in januari van mijn auto.

Een warm bad.

Wordt altijd vriendelijk ontvangen. Een vast team, wat vertrouwen geeft. Werkzaamheden worden goed uitgevoerd.

uitstekend

heel goed en tevreden

Super goede service

Zeer klant gericht en goede service

Uitstekende service

Goede communicatie over uit te voeren werkzaamheden

altijd top

word altijd netjes tewoord gestaan en geholpen met mijn auto

Ik werd vriendelijk ontvangen wn duidelijk uitgelegd wat er hing gebeuren.

Prettig en meedenkend

Kraaivenstraat 26