Goede, klantvriendelijke benadering zoals het hoort te zijn!

Prima geholpen, keurig vervangend vervoer en fijn dat de auto weer gewassen is!

goede service

goede service en een duidelijke offerte.

Ik word altijd zeer correct en vriendelijk geholpen.

Als zeer positief.

Goede communicatie

Prima overzicht van alle werkzaamheden, auto weer helemaal op orde.

Klant staat centraal

Goede service, komen afspraken na en staan voor je klaar!

Zeer goed geholpen, vriendelijke juffrouw die me te woord stond

Ga zo door

Ik geef nooit een 10 maar heb geen bijzonderheden Alleen aan de incheck moest ik wennen. Ik lees alles op de telefoon en daar kon ik geen keuze maken (programmatechnisch). Daardoor was alles gekozen en daarvoor ontving ik meteen een offerte. Jullie waren gesloten en dit was mijn eerste onderhoudsbeurt. Dat vond ik niet tof. Maar alles is goed opgelost Ik beveel nooit iets aan bij andere mensen.

Helemaal top

Weer prima geregeld, extra dingen werden in 1 keer netjes besproken. En door de mogelijkheid om op locatie zelf te kunnen werken kost het ook mij geen verlof.

Matig

Ik vind het raar dat als je auto op maandag voor een service beurt gaat dat je op zaterdag de auto niet mag brengen. En op een door de weekse dag moet hij voor 17.00 uur gebracht zijn terwijl ze tot 17.30 uur open zijn. Gezien mijn werk maken ze het moeilijk en zijn ze daarin niet echt meedenkend. Verder zijn ze wel netjes met de auto, netjes hoes over stoel en stuur en papier op de grond.

Peugeot Partner in topconditie !

Sinds 2020 heb ik , vanwege een kapotte koppelingskabel die een andere garage niet kon maken , mijn 20 jaar oude Peugeot in onderhoud en voor de APK bij Nefkens en sindsdien rijd ie probleemloos !

nvt

nvt

Prima qua service en afhandeling

Service gericht

Super snel en vriendelijk geholpen!

Fijn en vriendelijk te woord gestaan en de auto snel weer gereed

Prima service, nette leenauto en snel gehandeld

Lease auto voor onderhoud naar Nefkens Tilburg. Tevens gemeld dat er een hoorbare piep onder de auto vandaan komt. Klacht in eerste instantie niet verholpen omdat probleem niet aanwezig leek te zijn maar dag erop terug en samen met de monteur gekeken. Auto is gelijk ingepland voor vervolg en leenauto mee. Snelle en goede service om alsnog zsm het probleem op te lossen!

Goed en juist opgelost

Update van Peugeot handmatig was niet gelukt. Update is door de dealer opgepakt en uitgevoerd. Heel goed en fijn geholpen.

Altijd prima service

Altijd goede en betaalbare service

Vriendelijk, snel, betaalbaar en betrouwbaar

Accuraat en snel geholpen.

Keurig gepoetst teruggebracht.

Volledige en transparante (kosten)informatie voor en achteraf !

Al jaren prima werk van alle medewerkers

Goede snelle service.

vriendelijke mensen. en snelle service

Goed geïnformeerd door de monteur

Monteur zag in historie van reparaties aan deze auto dat de storing vorig jaar al voortgekomen was. Hij informeerde mij daarover .

Altijd goede service

We worden altijd goed geholpen, het enige minpunt is dat er soms meerdere afspraken gemaakt moeten worden voordat het probleem is opgelost.

Ben nog nooit zo snel geholpen

De man die bij de service balie zat was snel en zeer correct. Nog nooit mee gemaakt bij Nefkens.

Goede ervaring, afspraken netjes nagekomen

En vooral meegedacht. Niet uitgevoerd wat niet nodig is en dat bespaart. Auto werd na de onderhoudsbeurt ook nog eens netjes gewassen afgeleverd. Echt heel nette service. Al. Jaren een tevr3den klant!

Kraaivenstraat 26

5048 AB Tilburg