Altijd goed overleg

Geen opmerkingen alles goed geregeld vriendelijk personeel

ZIE BOVEN

Zeer snelle service.

Snel geholpen. Vriendelijk personeel.

Mijn klacht is serieus genomen

Er is door de servicedesk snel en verhelderend gereageerd. De diagnose was lastiger dan verwacht. Ik heb daar begrip voor, maar zou het fijn vinden als je als klant niet voor de volle bak moet betalen als er iets tegen zit. Het zal ook wel eens onverwacht meezitten. Aanbevelen is ja noch nee (maar die keuze is er niet)

Keuring prima volgens afspraak verlopen

Apk keuring prima verlopen

snelle bandenwissel

voor de bandenwissel had ik een uur uitgetrokken, maar ik was al na drie kwartier buiten. Perfect geregeld.

Helemaal tevreden

voor de 2e keer een probleem verholpen in korte tijd. Geen enkele vraag gesteld, maar direct in actie gekomen om het probleem te verhelpen. Goed meegedacht!

Snel, accuraat en deskundig

Gemakkelijk afspraak gemaakt en vragen gesteld omtrent aandachtspunten. Die zijn goed bekeken en teruggekoppeld. Daarmee deskundig en volledig

Goede Service

Ben goed op de hoogte gesteld wat er is gedaan.

Betrouwbaar en duidelijk

Ik heb voor mijn afspraak een overzicht van de kosten gekregen. Voordat er een extra werkzaamheid werd verricht is om toestemming gevraagd. Ik kon werken aan mijn laptop terwijl ik wachtte en was binnen een uurtje klaar. Dit vind ik goede service. Bedankt!

Mijn auto weer in topconditie!

Ontvangst prima. Goed overleg over de werkzaamheden en de te verwachten kosten. Mijn auto weer op tijd klaar en keurig gewassen. Ik weer het volste vertrouwen dat mijn auto in orde is.

Uistekende sevice!!

Zeer goed en proffesioneel te woord gestaan door Jakko, zeer prettig nogmaals bedankt. Groetjes Sam.

Prima geholpen

Vriendelijk personeel

Super goed geholpen, altijd vriendelijk personeel.

Alles gedaan zoals vooraf besproken.

Altijd goed geregeld.

Mijn ervaring is altijd meer dan prima! Of het nu gaat om een afspraak maken, de uitvoering van een reparatie, communicatie of een antwoord op een vraag: alles wordt tot volle tevredenheid opgepakt en uitgevoerd. Gewoon: top!

Bedankt voor de uitstekende service

Goede afspraken gemaakt.

….

..,,

Helemaal prima

Snelle en goede service!

Uitstekend.

Vlot geregeld en net zo vlotte afhandeling.

Kluitje in het riet...

Op vrijdag 24-11 (niet 1-11 zoals in de mail staat) heb ik met de garage contact opgenomen ivm een oplaad probleem met mijn auto. Gelukkig kon ik gelijk komen. Na een aardig tijdje gewacht te hebben werdt mij verteld dat de auto nu niet te repareren was en er een onderdeel besteld werd waarvoor niet aangegeven kon worden hoelang dat ging duren. Daarop vroeg ik om een vervangende auto. Nou dat moest ik maar met de lease maatschappij regelen. Ik contact opgenomen met de lease maatschappij en die vertelde mij weer dat de garage dat moest regelen. Ik weer terug en daar krijg ik te horen dat er pas vanaf 4 dec een vervangende auto beschikbaar is. Nou vond ik dat erg lang, dus ik heb contact opgenomen met de garage bij mijn huis adres in de buurt. Deze hebben eerder een vervangende auto, dus daar een afspraak gemaakt. Vervolgens gelijk contact opgenomen dat het onderdeel bij jullie niet besteld hoeft te worden en de auto niet gereserveerd. Toen werd mij doodleuk verteld dat als de diagnose kosten niet vergoed worden ik verplicht ben de reparatie bij jullie te laten doen! Dat vond ik nogal wat! Weer contact met lease maatschappij en die waren het daar ook zeker niet over eens. Gelukkig werd ik even later door een andere medewerker gebeld die netjes aangaf dat alles zo in orde was. Dat was een hele geruststelling!

Geen vertrouwen wat er gedaan in na aankoop auto

Ik heb de Peugeot 208 4 maanden geleden gekocht bij jullie vestiging in Den Bosch en ben al een paar keer bij de vestiging in Tilburg geweest met allerlei problemen, terwijl bij aankoop er een hele lijst gecontroleerd zou zijn, ter waarde van ongeveer 900,-€, dit is naar mijn mening en constatering dus niet helemaal nagelopen, het begin was de auto van binnen en buiten niet schoon, (geen waxlaag), daarna o.a. de ruitenwissers/ start-stop/ dab/ olie melding, heel slordig

Fijne binnenkomst,

Geen kmkijken naar de auto, sneller klaar dan veracht en nog gewassen ook

Prima geholpen en lekkere koffie

Prima geholpen, mooie wachtruimte en lekkere koffie.

Auto heeft goede beurt gehad. Duidelijke communicatie via diagnoserapport en reparatie-stappenplan. Geeft rust als je thuis zit te wachten op jullie bevindingen.

Uitstekende service

Mijn auto kreeg ik niet meer geladen. Aangekomen bij Nefkens is er uitgebreid tijd genomen om te informeren hoe de auto zich had "gedragen". Na het probleem te hebben opgelost, heb ik een uitgebreid onderzoek- en testrapport ontvangen. Al met al ben ik zeer tevreden.

Kraaivenstraat 26

5048 AB Tilburg