Gb

Zeer tevreden over de service

Zeer tevreden over de service.

Ik ben erg goed en vriendelijk geholpen

Had een forse motorstoring die gelukkig onder de garantie viel, Nefkens Tilburg dat ook waargemaakt en me erg snel geholpen en mijn auto rijdt weer goed, bedankt!

Vriendelijk en efficiënt

Vriendelijk en efficiënt

Duidelijk en super goede communicatie.

Bij Nefkens ervaar ik altijd een prettige manier van communicatie. Ze vertellen mij altijd duidelijk en goed wat er is gedaan en wat er gaat gebeuren aan de auto. Bovendien kun je altijd terecht met vragen over de telefoon mail of aan de balie. Hierdoor heb ik vertrouwen gekregen in wat ze doen en blijf ik zeker elk jaar terug komen.

Top service!

Keurig geholpen bij Nefkens in Tilburg. Super vriendelijk, meedenkend en snel!

Perfect uitgevoerd!

Ik kan niet anders zeggen dan dat de verkoop van mijn bestaande auto én de aankoop van de vervangende auto meer dan perfect is uitgevoerd. Al heel wat jaren kom ik bij Nefkens Tilburg 'over de vloer' en nog nooit heb ik hier een negatieve ervaring opgedaan. Dat is mede de reden van mijn 'trouw' aan dit bedrijf! Bij de aflevering van mijn nieuwe auto bleek thuis dat de navigatie niet werkt, omdat de informatie niet in het systeem is geladen. Na het weekend neem ik contact op om dit te verhelpen. Ik weet nu al zeker dat dit goed gaat komen!

Goede en vriendelijke service

Goede en vriendelijke service

Ik heb 700 euro betaald, maar mijn probleem is niet opgelost.

Ik betaalde 700 euro, maar dat was geen probleem. Sommige onderdelen zijn onnodig vervangen. Later hebben ze gratis een ander onderdeel vervangen, maar ook dat was het niet. Ze zeiden dat het probleem ergens anders moest zitten, maar het controleren ervan zou erg duur zijn. Ik bleef dus met mijn probleem zitten en betaalde er 700 euro voor. De service was erg aardig en behulpzaam, maar ik had meer professionaliteit verwacht en dat ik nergens voor zou betalen. Over het algemeen laat ik mijn auto daar altijd onderhouden en alles is altijd geweldig en professioneel verlopen. Ik wil graag het zeer aardige en behulpzame personeel bedanken.

Keurig geholpen

Dame aan de receptie heeft mij zeer professioneel Geholpen. Complimenten .

Snel geholpen en extra service

De medewerkster heeft naast het bijvullen van de olie, ook alle verlichting laten controleren en de banden op spanning laten brengen! Prettig!

Goed, heldere uitleg

Goede service. Oud heeft binnen 6 jaar gebreken die het niet mag hebben

Uitstekend geholpen

Zeer vriendelijk en uitstekend geholpen.

Heel fijn

Ben heel fijn geholpen

Door een probleem dat ontstaan is in de wasstraat ( achterwisser afgebroken ), moest ik zo snel mogelijk een nieuwe wisser krijgen. Meteen na het voorval naar Nefkens gereden en meteen geholpen. Binnen 30minuten stond ik alweer buiten met een nieuwe wisser.

Heel goed begeleid door de blonde balie medewerkster.

Het was in eerste instantie moeilijk contact te krijgen maar.... dat hebben jullie ruimschoots goedgemaakt. mijn auto zag er weer als nieuw uit en de problemen zijn opgelost. eind goed, al goed.

De auto had een onderhoudsbeurt nodig en nieuwe banden. Dit was netjes uitgevoerd en werd gebeld om de auto op te halen. Bij het ophalen bleek dat de auto helemaal schoongemaakt was. Goede service!

Vriendelijk en duidelijk geholpen!

De auto stond er keurig gewassen bij toen we hem kwamen ophalen. Ook is er goed rekening gehouden met de tijd wanneer hij klaar moest zijn. De medewerker achter de balie was erg vriendelijk en behulpzaam!

Klant vriendelijk

Wordt netjes te woord gestaan en vooral erg vriendelijk. Kleine mankementen snel verholpen, en goed geholpen! Goede uitleg verder over mogelijke extra service en beurten .

Superservice

Alles precies zoals afgesproken en een uitstekende service

Prima geholpen.

Alles oke!

Snelle en goede service

Nette en goede behandeling bij afspraak maken, wegbrengen van de auto en naderhand het ophalen van de auto. Continue wordt je vriendelijk en goed behandeld.

Duidelijk en snel

Lekker duidelijk geen verrassingen