Super!

Snel en prima geholpen.

op de juiste manier geholpen.

Zeer goed geholpen, bij de jaarlijkse controle.

Lange wachttijd

We maken een afspraak, we maken deze bewust omdat we ook andere verplichtingen hebben. De auto was al klaar maar staat dan al 10 min buiten zonder melding terwijl er van te voren aangegeven is dat we moeten werken. En een ruitenwisser auto werkt niet naar behoren dan legt men de auto aan de computer , actie geen want computer geeft geen storing aan oid , zet gewoon de ruitenwisser aan dan zie je gelijk het probleem.

Gewoon goed

Leaseauto in onderhoud bij nefkens Tilburg. Perfect geregeld alleen jammer dat van mossel de onderhoudsbeurt afknijpt

Gemakkelijk afspraak gemaakt. Van tevoren duidelijk wat er zou gebeuren en wat de kosten zijn.

Auto werd naast grote beurt ook schoon afgeleverd.

Ik ben zeer tevreden.

Via de Mijn LeasePlan app vrij snel een afspraak geregeld, ik ben eind november j.l. verhuisd vanuit Ede naar Gilze. Dus zocht een nieuwe Peugot garage. Na online afspraak gelijk door uw medewerkster teruggebeld ivm gratis haal en terugbreng service. Monteur woonde in de buurt, dus heeft de auto `s avonds al opgehaald en de volgende dag weer netjes teruggebracht, dus top! Auto prima onderhoudsbeurt gehad, dus tot de volgende keer.

Kleine reparatie snel opgelost

Vervanging lamp met telefonische afspraak zonder lange wachttijd door werkafspraak in te laten plannen

Kon beter

Afspraak weken van tevoren gemaakt, daarna nog eens laten controleren. Geen bevestigingsmail gehad. Smorgens was er geen leenauto besproken, zelfs na die meerdere malen contact erover gehad te hebben. Mail adres zelfs na spellen nog verkeerd ingevoerd. Smorgens bij aangeven wat er mis is met de auto, werd toch het net even anders opgeschreven. Al om al, geen juiste ervaring verwacht bij een dealer.

Zeer vakkundig

Erg klantvriendelijk

Al jaren klant. Als je niet tevreden bent ga je naar een andere garage!

De onderhoudsbeurt duurde langer dan ik gedacht had! En wachten duurt altijd lang! De onderhoudsbeurt is verder prima gedaan! Auto zag er na afloop ook weer netjes gewassen uit.

alles was naar wens vevuld

heel goed behandeld

was goed

was wat aan de dure kant.

Zoals gewoonlijk weer keurig en volgens afspraak verlopen.

Duidelijke afspraken, goede terugkoppeling en géén verrassingen. Helaas hebben ze mijn gemelde 'mankement' niet kunnen reproduceren.

Geweldige service . Vooral haal en breng service.

Fijne mensen achter de balie. Keurig geregeld. Barry bedankt.

Voortreffelijk

Klantvriendelijk, Correct, Deskkundig, Professioneel

goed ontvangen en juist geinformeerd

Samen de opmerkingen (wensen) door genomen en aangepast aan de situatie. Na jet afhalen merkten we dat er vergeten was een waarde bepaling van onze auto af te geven.

Prettig bezoek met goede oplossing

onderhoudscontrole gehad. Mijn reservering was blijkbaar misgelopen, deze stond niet in het systeem. "We gaan je gewoon inplannen vandaag, want we sturen je niet weg" was de reactie. De auto is volgens afspraak nagekeken. Top Nefkens!

Prima geholpen

Volgens afspraak auto gebracht voor 1e beurt. Was klaar terwijl ik met een kopje koffie even heb gewacht. Prima service, tot nu toe zeer tevreden vanaf aflevering vorig jaar.

Super geholpen.

Uitstekend geholpen door vriendelijke en deskundige medewerker

Betrouwbare garage en klantgericht

Een goede ervaring

Een goede ervaring bij nefkens

Super goed

Altijd vriendelijk en correcte behandeling Er valt niets op aan te merken Mvg

Goed!

Perfecte ervaring bij Nefkens Tilburg. Én de auto gewassen na onderhoud. Helemaal goed!

Keurig geholpen.

Als vip klant kwam ik alleen voor de controle en eventueel bijvullen van de vloeistoffen en bandenspanning. Dit is zoals gebruikelijk keurig geregeld.

Wordt altijd fijn geholpen.

Aflevering nieuwe auto was heel prettig en professioneel. Servicebeurten altijd zeer goed. Inruil verliep ook prettig, goed bod.

Kraaivenstraat 26

5048 AB Tilburg