goede service

goede service

Alles problemen zijn volledig naar wens opgelost

Er was nog verwarring over één issue (een vloermat), maar dat is bij het ophalen van de auto verhelderd en direct gecorigeerd. Nette service, dank je wel!

Het was de eerste keer maar het was goed en vriendelijk

Door ziekte kon ik de eerste afspraak tot reparatie niet nakomen. Zonder probleem werd er een tweede afspraak gemaakt. Verder goede, vriendelijke mensen.

Grandioos

We zijn nu twee keer bij Nefkens in Tilburg geweest en beide keren konden we erg snel terecht en zijn we uitstekend geholpen!

Goede service, zonder afspraak toch direct geholpen met langzaam leeglopende banden op zaterdag

super vlot afgehandeld

super vlot afgewerkt

Geen beste ervaring met Peugeot.

Sta gemiddeld 3x per jaar met mijn 3008 met pech langs de weg. Zo ook weer deze week. Ochtends gebeld dat mijn auto weer was gerepareerd en ik mijn auto kon ophalen voor de vakantie. Dezelfde avond weer met panne gestrand in de Ardennen. Personeel bij Nefkens is altijd vriendelijk en behulpzaam. Kwaliteit van de auto en/of reparaties bedenkelijk. Nooit meer Peugeot!

Goed geholpen bij motorstoring

Auto op zaterdagmorgen storing Zelf eind maandagmiddag gebeld of auto gereed was, zou eigenlijk door garage gebeld worden Aard storing blijft vaag, geeft minder vertrouwen in peugeot

Ik moest wachten voor mijn grote beurt

Goede service. Top.

Goede service, met per mail alle details.

Duidelijke afspraken, nauwkeurige informatie, correcte afhandeling en goede service.

Geen problemen.

Soepel verlopen afspraak en afwerking ter zake van APK en servicebeurt.

Gewoon goed

Keurig geholpen

Gewoon goed

Vlotte afhandeling en alles prima in orde

Fijne/goede service

Vriendelijkheid en vakkundig

Vriendelijke ontvangst bij receptie. Indruk dat er vakkundig is gewerkt. Als service een gratis voucher omdat men geen tijd had om mijn auto te wassen. Top.

Van het bedrijf krijg je van te voren een mailtje wat er aan je auto moet gebeuren en wat de kosten zijn.

Hartstikke goed geholpen, moest wel lang wachten

Heel aardig, probleem verholpen, fijne service, moest alleen lang wachten

GOED GEHOLPEN!!

Netjes en Prima Service !!! Dank jullie wel!!!

Snel en duidelijk

Snel en duidelijk over de kosten

Klantvriendelijk

Binnen 10 minuten was het probleem opgelost. Ondertussen een voortreffelijke kop koffie gedronken.

Communicatie Ok

Van maken afspraak tot en met de uitvoering is het duidelijk wat je te wachten staat

prima service!

Prima service, goed voorgelicht over probleem, snelle reparatie en heel erg leuk dat bij ophalen auto deze ook nog is gewassen!

netjes weer afgeleverd in keurige staat

uitstekend

Uitermate tevreden, vriendelijke mensen