Gewoon 100% goed, 100% transparant en prima klantvriendelijk’

Gewoon alles goed!

In een paar woorden: perfecte voorbereid en uitgevoerd!

Alles geheel volgens afspraak. Plezierig contact en men nam voldoende tijd om eea tos te lichten, prima!

Auto keurig terug, werkplaatsreceptie moeilijk bereikbaar

Ik kreeg mijn auto keurig terug, alleen moest ik zelf bellen om te horen of hij klaar was. Medewerker gaf aan dat het een erg drukke dag was. Contact krijgen met de werkplaatsreceptie is eigenlijk het enige dat beter mag.

Uitstekend geholpen door Barry

Mocht Barry willen overstappen naar een ander bedrijf geef hem dan loonsverhoging. Barry is een prettige man om aan de balie tegen te komen. Blijft rustig, beleefd, denkt mee om tot oplossingen te komen. Anderen aan de balie zijn ook vriendelijk een goed team, maar duidelijk dat Barry meer ervaring heeft. Groet P. van Oosten

prima geholpen

Het aanmelden bij de service-balie duurde wat langer vanwege de drukte maar verder is mijn zomer-/vakantiecheck prima gedaan en de accu is vervangen (was al een beetje bekend na de beurt in januari). Zelfs de extra liter smeerolie (bij noodsituatie) was gratis en viel onder de VIP garantie.

Super snel geholpen

Tijdens een serieuze bui de garage zonder afspraak aangedaan voor nieuwe ruitenwisserbladen. Na minder dan 15 minuten waren ze vervangen en was ik weer op weg.

had vooraf al een offerte gekregen wat het zou gaan kosten. De factuur as identiek. Maar het viel me wel tegen dat een simpele onderhoudsbeurt zo uur was. Was leuk om allerlei foto's te zien van staat van remmen etc, maar lijkt me alleen kostenverhogend. Kan in een simpel rapport ook meegedeeld worden. Het verbaast mij wel dat nieuwe banden in een jaar tijd zoveel afgesleten zijn (tot 4,2 mm) bij nog geen 15.000 km is dat normaal??????

Netjes behandeld

Ze dachten met me mee en hebben het goed opgelost

Top service

Top service

Snel en op tijd geholpen

De afspraak voor controle was (internet) snel gemaakt. De afwikkeling was snel en op tijd. Het wachten op de gerdeedmelding was kort

Altijd goed

Al jaren klant, tevreden over vriendelijk personeel. Afspraak is afspraak.

Keurig geholpen.

Keurig geholpen

vlot en netjes gehandeld,

correct en je weet waar je aan toe bent, bij nefkens,

Altijd aardig en netjes geholpen

Goed en duidelijk advies. Netjes te woord gestaan.

behulpzaam en deskundig personeel aan de balie

het probleem met het dashbord kastje is nog niet volledig opgelost kom daar nog op terug. Komt nog steeds koude lucht uit is zeer vervelend voor de passagier!!

Heel tevreden

Snel en goed geholpen

Men doet wat men belooft!

Alles wordt duidelijk omschreven vanaf de prijsstelling t/m de uitvoering. Leenfiets is ook altijd handig

prima service

Snelle en goede service, vriendelijk personeel. Problemen zijn ook opgelost.

goede service

goede service

Alles problemen zijn volledig naar wens opgelost

Er was nog verwarring over één issue (een vloermat), maar dat is bij het ophalen van de auto verhelderd en direct gecorigeerd. Nette service, dank je wel!

Het was de eerste keer maar het was goed en vriendelijk

Door ziekte kon ik de eerste afspraak tot reparatie niet nakomen. Zonder probleem werd er een tweede afspraak gemaakt. Verder goede, vriendelijke mensen.

Grandioos

We zijn nu twee keer bij Nefkens in Tilburg geweest en beide keren konden we erg snel terecht en zijn we uitstekend geholpen!

Goede service, zonder afspraak toch direct geholpen met langzaam leeglopende banden op zaterdag

super vlot afgehandeld

super vlot afgewerkt