Alles netjes geregeld

Even snel tussendoor

Accu check

Fantastisch

Vriendelijke, deskundige medewerkers aan de servicebalie. Werkzaamheden zijn ook naar tevredenheid uitgevoerd. Ook de leenauto was perfect!!

Bij binnenkomst werd ik netjes tewoord gestaan en goed geholpen.

Is gewoon heel goed. Ben netjes gebeld toen de auto klaar was. Auto werd door medewerker op gehaald en voor gereden. Vind het alleen jammer van de weinige parkeer mogelijkheden.

Snel en goede service

Ze hebben me goed en snel geholpen

Al jaren zeer tevreden met de service.

Idem als hier beneden

Ben goed geholpen

Snel en correct

Goed geholpen bij de zomercheck

Goed en vriendelijk geholpen

Top service

Vriendelijk geholpen en alles perfect verlopen.

De uitgevoerde werkzaamheden uitstekend Communicatie balie minder.

Op 6 juni bandenwissel en APK. Toen de auto klaar bleek het nodig een nieuwe afspraak te maken voor de distributieriem. Afspraak op 3 juli. Haal en breng service was onmogelijk. Hierover een onprettige discussie aan de balie. Bij het afhalen op 3 juli heb ik een goed gesprek gehad met een van de monteurs. Daarna nog ben ik nog teruggebeld door Barry Krah over bovenstaande kwestie..

Gewoon top.

Superklantvriendekijk en correct.

Probleem niet opgelost

Goedemiddag, Afspraak om 8.00 uur maar er stond een lange rij voor mij en ook achter mij een lange rij. Nadat ik aangegeven had waar ik voor kwam, tijdens maken afspraak moest ik nogmaals vertellen wat het probleem was. TomTomTraffic doet het niet. Ok dan doen we een update. Kan maar lost m.i. niet het probleem op. Inderdaad na 2 uur was de update klaar en zoals ik al dacht TomTomTraffic doet het niet. TMC wel maar daar heb ik niets aan als ik in de file sta. Antwoord aan de balie: dan komt u nog maar een keer terug. Kan wel elke keer een reset doen, 15 seconden telefoonknop indrukken maar zie liever dat het gewoon werkt als ik instap en het contact aanzet. Groet, Arjan

Goed geholpen, goede service

Klein minpuntje de wachtrij bij de balie

goede persoonlijke service , lange wachttijd.

goede persoonlijke service lange wachttijd

POSITIEF

...

Zoals elke keer weer perfect

Perfect geholpen. Duidelijke uitleg

Dik tevreden !!

Vriendelijk geholpen.

Twijfelachtig

Tijdens de beurt vorig jaar ontbraken 4 ventieldoppen. Dit jaar lag er een vergeten schroef in de bekerhouder. U zult begrijpen dat dit vraagtekens oproept, bij mij, als klant bij de officiële dealer!

Echt een hele fijne garage!

Mijn auto is weer top in orde! Duidelijke online prijsopgave vooraf, tussentijds netjes geïnformeerd over de status en mijn auto is ook nog eens gewassen! Bedankt voor de service!

Netjes te woord gestaan

Al was het wel jammer dat ik zo’n kleine € 200,- duurder uitwas als wat er was afgesproken

Vriendelijk personeel en afspraken nagekomen

Goed uitgevoerd zoals afgesproken was

Goed gecommuniceerd over alles en volgens afspraak zo uitgevoerd. Ook m.b.t. tijdstip van ophalen

Prima geholpen

Eerste keer bij jullie geweest Goede ervaring.

Kraaivenstraat 26

5048 AB Tilburg