Fijn team

Kom er al jaren…. Wens Chef werkplaats een fijne tijd Met zijn pensioen Dank Mark

Tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden

Moest al ver vooraf afspraak maken voor deze (garantie) reparatie. In maart gepland voor mei. Auto netjes om 8 uur gebracht met het idee dat de auto begin van de middag dan klaar zou zijn. Bij navraag zou dat pas tussen 3 en half 5 zijn. Dit was voor mij te laat en moest auto uiterlijk om 14.30 uur weer hebben. Auto uiteindelijk keurig om 14.00 uur op kunnen halen. Tip: als een reparatie of onderhoud pas in de middag in werkplaats is ingepland dan misschien ook klant informeren dat auto later gebracht kan worden. Op die manier kan Nefkens en de klant hun planning beter op elkaar afstemmen.

Goed werk

Goede ervaring ter plekke met de monteur van de werkplaats en een medewerker aan de balie.

Perfect geregeld

Was er voor terugroepactie en zou over 2 weken terug moeten voor beurt. Wachten duurde wel wat langer, maar uiteindelijk kwam met zich verontschuldigen dat t wat langer geduurd had, maar men had maar gelijk de beurt gedaan, dan hoefde ik niet over twee weken terug te komen. Vandaar dikke pluim.

Correcte behandeling

De auto om 8.00 uur gebracht. Een leenauto stond netjes klaar. Een beurt en de aandrijfriem moest vervangen worden. Half op de middag was de auto weer klaar.

Zeggen wat ze doen, doen wat ze zeggen.

Net ontvangst en uitleg. Leenfiets gekregen.

Zeer goede service

Werd heel goed en snel geholpen

Top sevice

blij dat ik hier terecht kon na de sluiting in breda

goed geholpen, goede uitleg. meedenkend. prima

perfekt

Eigenlijk zoals altijd bij de onderhoudbeurten heel goed !

Erg tevreden

Heel vriendelijk en ondanks de niet in geplande afspraak daarna heel goed geholpen

Prima servivce

Ik ben zeer tevreden over de manier van service verlenen door Nefkens.

prima bezoek en dienstverlening

De receptioniste heeft haar best gedaan mijn APK keuring op het door mij gewenste tijdstip te laten afronden.

Redelijk

Waar ik al 6 maanden op wacht wielkast betimmering nog steeds niet geplaatst

Alles naar wens.

Super service! Dikke 10! Alles volledig naar wens.

Behulpzaam en prettig

Prima ervaring. Auto werd snel geholpen.

ik voel me niet serieus genomen

nadat ik zowel met Peugeot Den Bosch en daarna Peugeot Tilburg, telefonisch heb uitgelegd wat mijn probleem is, de bevestiging daarvan kreeg ik ook via de mail, kreeg ik niet het gevoel dat men snapt hoe vervelend het probleem. het probleem is dat ik niet kan snelladen met mijn auto. Dus wordt op donderdag de auto doorgemeten en gereset maar kunnen ze niets vinden en krijg ik te horen dat de auto beter op 20% accu naar de garage had moeten worden gebracht. Heel jammer dat me dat dan niet verteld is voordat ik de auto inleverde. ik heb nl ruim een maand moeten wachten voordat er ergens plek was. Nu mag ik zelf weer gaan uitvinden of de auto bij een fastned kan laden......

+ Vriendelijk geholpen.

Vakkundig opgelost

We waren over een opstakel gereden . En todaardoor ontstond de klacht Na analyse is moest er een afgebroken kabel vervangen worden. Helaas was de kabel niet op voorraad en kwam er een onbekende wachttijd. Gelukkig was de kabel woensdag erna gemonteerd. We zijn verder heel tevreden over de afhandeling door Nefkens Tilburg.

Goede service en duidelijke communicatie

Goede service en duidelijke communicatie.

Alles was prima , lekker snel en zelfs de hond mee naar binnen

Vriendelijk mensen , snel geholpen !

Een 8, alles prima verlopen maar wel erg veel mailtjes/sms'jes gedurende de tijd dat autobij jullie was

Netjes en duidelijk geholpen

Super vriendelijk!

Super service en vriendelijk!

Kraaivenstraat 26

5048 AB Tilburg