Kleine beurt en bandenwissel. Fiets als vervangend vervoer stond klaar, vragen werden goed beantwoord. Auto was gewassen bij het ophalen. Kortom een tevreden klant.

prima geholpen

bandenwissel

Goed geholpen

Bij twijfel terug geweest en weer snel en duidelijk geholpen

Kan niet beter.

Prima service: helder rapport met advies over uit te voeren onderhoudswerkzaamheden en de kosten daarvan, voorafgaand aan het telefonisch contact daarover. Kun je eerst even rustig kijken. En daarna alles goed en snel uitgevoerd.

C

B

Alles precies volgens afspraak. Correcte kostenschatting

Prima onderhoudsbeurt, goede leenauto. Reparatie-overleg dmv email goed en duidelijk. Auto keurig en schoon terug.

Prima service!

Goede service en een goede koffietafel

Hele fijne service

Super geholpen, op verzoek werd ook mijn auto gewassen en van binnen stofgezogen.

Prima en vlot geholpen.

Prima en vlot geholpen. Auto geeft wel ene melding dat de bandenspanning niet OK is. Dat is gek en lijkt een error.

Storing snel verholpen. Top!

Na storingsmelding aan mijn Peugeot 308 werd ik direct geholpen, waardoor ik na een uur mijn weg weer kon vervolgen.

Alles uitstekend geregeld.

Goede ontvangst bij de receptie. Het wachten is aangenaam, in een goede ruimte.

Accuraat en vriendelijk

Ik kwam voor een bandenwissel. Ik werd onmiddellijk te woord gestaan, hoefde niet te wachten. Bandenwissel nam de geplande tijd of iets minder in beslag.

Goed en snel geholpen

prima service en alles snel klaar

afspraak snel te maken online en vriendelijk personeel

Top, zoals altijd.

Fijn geholpen, alles keurig als afspraak. Maar dat is altijd bij Nefkens.

Top. Klantvriendelijk en servicebeurt en APK goed uitgevoerd

Alles goed: - klantvriendelijkheid - vervangend vervoer - auto schoon (gewassen) - APK en grote beurt goed uitgevoerd

Goede en transparante service

Bij Nefkens laten geven ze altijd passend advies over het onderhoud van mijn auto, en ik ga er altijd tevreden weer weg.

Professionele en klantrgerichte afhandeling

Prima inzet van it en persoonlijke expertise

Zeer goed tot uitstekend

Goed ontvangen. Weten waarvoor je komt. Tijdafspraak keurig nagekomen.

Goed, snel en vriendelijk

Zoals altijd prima

Goede en snelle service, uiterst aardige mensen

Voor de winterbanden wissel werd bij aankomst verteld dat het helaas wat langer kon duren dat ik van hen gewend was. Toch besloten om te wachten. Dit is nooit een probleem in de mooie showroom. Ik werk met mijn laptop op de goede wifi gewoon door onder het genot van een bakje koffie. Achteraf viel het allemaal reuze mee. Top bedrijf met goede service en uiterst vriendelijke mensen.

Prima!

Duidelijke communicatie en zeer klantvriendelijk.

Slordig

Elektrische leenfiets was de batterij van leeg en zijn de remmen ronduit gevaarlijk. Daarna stond de auto voor mij klaar met al het "safety pack" plastic nog in de auto. Zelf naar binnen gebracht, naar huis gereden en kwam er daar achter dat ook nog de motorkap open stond! Of ik nu een leaseauto rijdt of niet, en of de leasemaatschappij ervoor kiest om er wel of geen geld in te steken moet het niet bij mij overkomen dat jullie er geen geld op kunnen verdienen.

Limburghaven 1

3433 PK Nieuwegein