Precies zoals afgesproken. Vriendelijk. Auto is weer klaar voor een jaar.

Zeer goede service!

Klantvriendelijk. Goede communicatie.

Uitstekende ervaring al jaren lang

Fijn contant en snel schakelen

Fijn contant en snel schakelen

Goede professionele service

Top bedrijf, checkt auto goed en repareert kundig

Beleefd en snel geholpen

Beleefd en snel geholpen

2e x hier geweest voor een beurt en APK van Peugeot 107 en weer prima geholpen. Had een leenauto van Citroen mee, maar die beviel niet zo ivm mijn lengte en voorgevel er werd me dus aangeraden dit de volgende keer aan te geven, zodat ze de volgende keer gewoon een Peugeot voor me apart kunnen zetten. Heel fijn!

Altijd zeer correct geholpen door meedenkende en klantgerichte medewerkers!

Professioneel, vakkundig en altijd welkom

Vriendelijke mensen, vlot geïnformeerd over de extra kosten, en de auto rijdt weer als een zonnetje!

Wordt altijd keurig na te vredeheid geholpen

Betrouwbaar en duidelijk

Service zoals het moet zijn

Makkelijke een afspraak plannen Brengen van auto ging lekker vlot. Ophalen auto ook uitstekend zonder enig gedoe. Vriendelijk personeel. Dus geen opmerkingen. Tip top in orde.

Altijd prima ervaring.

Klein minpuntje: Tot nu toe tweemaal iets foutgegaan bij maken van een werkplaatsafspraak. Dan bel ik Nefkens en dan krijg ik denk Utecht aan de lijn. Maak een afspraak maar dan wordt er niet gevraagd of dat in Nieuwegein moet gebeuren (ik ga altijd naar Nieuwegein), dan blijkt de afspraak voor Utrecht gemaakt te zijn en ik zodoende in Nieuwegein voor niets kom. Gaarne verbetering in dit proces. Met vriendelijke groeten, Henny Martens.

Top service

Top service

Wel teleurgesteld

In de ovk bij aanschaf van de auto heb ik extra garantie en pechhulp gekocht. Daar stond in dat de 1 e beurt binnen een jaar deel uitmaakte van het pakket. Dat klopte niet en bleek het om de afleverbeurt te gaan. Dat mag beter omschreven en verteld worden bij aanschaf.

Goede service.

Voorheen werd er in pdf-vorm een rapportage van de auto gestuurd. Het zou fijn zijn deze in de toekomst weer te ontvangen voor onze eigen administratie.

Nette ,vriendelijk en vakkundig

Vriendelijke benadering,fijn om ruim voor je afspraak nog een reminder te krijgen.

Prima geholpen

Prima geholpen na storing in Audio

Contact gehad met René Goeth dienstverlening was goed snelle service goede afhandeling auto is perfect ik ben zeer tevreden over deze dealer zou hem zeker aanbevelen. Ben zelf later gebeld hoe de auto beviel dat stelde ik zeer op prijs.

Vakkundig en vlot geholpen

Vakkundig en vlot geholpen

Super netjes geholpen en er stond netjes een leenauto klaar... Top geregeld

heldere afspraken die worden nagekomen

heldere communicatie bij de planning (telefonisch) , het bespreken van hetgeen moet worden verricht (werkplaatsreceptie) en het tussentijds informeren over aanvullende werkzaamheden (werkplaatsreceptie). Chapeau!!

Schade aan velgen

Auto naar werkplaats geweest voor omwisselen winterbanden naar zomerbanden. Hierbij zijn alle 4 de velgen behoorlijk beschadigd! Rondom zitten er diepe krassen in de laklaag van de velgen! Gaarne terugkoppeling naar mij. Gr, Henry.

ik heb 1 ding gemist: op het formulier voor de APK stond een reparatie advies, dat mij bij betaling bij de receptie niet is verteld. ik heb u daar een e-mail over geschreven

Limburghaven 1

3433 PK Nieuwegein