trekhaak niet in een keer goed, maar wel extra service van de zaak

Trekhaak laten monteren, moest hier een keer voor terug komen, omdat o.a. bij het monteren iets defect was geraakt. Dit is hersteld en als extra service van de zaak hebben ze keurig aantal kleine krasjes weggepoetst.

Bestellen van een simpel onderdeel kostte veel meer tijd dan gedacht.

Wel vriendelijk, maar een beetje omslachtig

Goede snelle service

Absolute service!

Na aflevering door Meijewetering waren er toch nog enkele (technische) dingen die niet in orde waren. Omdat ik de auto had overgeheveld naar filiaal Nieuwegein, heb ik hen gevraagd of zij dit konden oplossen. Ik ben bij deze vestiging al tientallen jaren klant en mijn vertrouwen is groot (groter). Ik ben niet beschaamd uitgekomen! Alle klachten zijn prima opgelost en daarbij is de welwillendheid en klantvriendelijkheid groot geweest. Hartelijk dank, ik wordt bevestigd in mijn vertrouwen in vestiging Nieuwegein!

Beurt naar tevredenheid uitgevoerd, maar het vervangend vervoer is wat aan de magere kant.

zie bovenstaand

ben erg tevreden over de dienstverlening

Al vele jaren een klant bij jullie met volle tevredenheid.

Gewoon top!

Vriendelijke mensen en ik ben goed geholpen. Geen overbodige werkzaamheden, maar gewoon precies wat de auto nodig had. Ik ben zeer tevreden!

Prima service alleen telefonische bereikbaarheid kan beter

Om afspraak te wijzigen heb ik bijna 8 min in de wacht gestaan. Maar de rest ging vlekkeloos waardoor toch net een 10 kon verdiend worden

Zeer slechte ervaring zie onder

Auto gebracht na een sleutel en een band op de display. Opdracht, melden bij de garage, Bij de garage driekwartier gewacht. Probleem werd opgezocht. Conclusie, buitensencor kapot. Afspraak gemaakt voor vervanging. Uur gewacht. Auto klaar. Thuisgekomen. Niets veranderd probleem nog steeds hetzelfde. Lampjes branden weer en de temperatuur op de display geeft weer -40 aan! Moet weer terug! Dit is de tweede keer. Bij vorige onderhoudsbeurt liep er thuisgekomen olie onder de auto uit. Bleek dat de aftapdop er scheef was opgedraaid. Ja, ja vandaar een dikke 2 !!!

Vriendelijke en kundige medewerkers Ben gewezen op een lichte lekkage, hebben mij niet onder druk gezet om te laten repareren, maar geadviseerd het onder controle te houden.

Prettig en goed geholpen

Prettig en goed geholpen

Perfecte service

perfecte service en klantvriendelijkheid. Zowel bij de balie als bij de werkplaats. Zeer fijn bedrijf. Ben blij hier klant bij te zijn

perfect

goede medewerkers, accuraat en alert

Heel prettig geholpen

Ik kon snel een afspraak maken en heb dit als heel prettig ervaren.

Best oke

De medewerkers ter plaatse hebben mij prima geholpen. De persoon die ik voorafgaande aan dd telefoon had, echter niet. Deze jongenan had totaal geen idee waar hij het over had. Gemiste kans

Fijn contact! Goede service.

Fijn dat je herinnert wordt aan de onderhoudsbeurt. Prettig ontvangst en goede service. Bijv. een telefoontje als de auto weer klaar staat.

Een garage die met de klant meedenkt

Uitstekende adviezen, goede dienstverlening voor een acceptabele prijs.

Klantvriendelijk en klantgericht. Top.

Prettige ontvangst

Auto gebracht, leenauto meegekregen. Einde dag auto opgehaald zoals afgesproken.

Het is goed gegaan

klant staat niet centraal.

Slechts na navraag door mij bleek het probleem aan mijn auto niet opgelost. Wel zijn er updates gedaan. Er was een achterstand van vele updates; waarom niet bij eerdere onderhoudsbeurt gedaan? Auto was smerig. (Onder de vogelpoep). Terwijl dit bij inlevering niet het geval was. Auto zou na servicebeurt gewassen worden. Maar ook pas bij opmerkingen van mijn kant over de vieze auto was de reactie dat het te druk was geweest om de auto te wassen. (wel een tegoedbon wasstraat gekregen). Helaas verliep de oplevering van de nieuwe auto ook niet goed dus deze 'beurt' past m.i. in het plaatje.

Gewoon goed!

Netjes aan mijn auto gewerkt en goede communicatie met de klant.

Uitstekend geholpen.

Afspraken zijn prima nagekomen, auto weer mooi op tijd klaar.

Goede adviezen en correct te woord gestaan.

Limburghaven 1

3433 PK Nieuwegein