Perfecte en vriendelijke medewerker.

Perfect geholpen door Vincent Peeters. Alleen jammer dat de accu na drie jaar moest worden vervangen, kosten € 315,- Normaal zou de accu 4 tot 5 jaar meegaan volgens Vincent. In mijn werk leggen wij het probleem neer bij de fabrikant, die in de meeste gevallen het product onder coulance vervangt (zeker bij vaste klanten). Normaal geef ik de firma Nefkens 5 sterren. In dit geval geef ik de 5 sterren aan Vincent voor zijn inzet. Met vriendelijke groet, Frans Köllner

Zeer klantvriendelijk!!!!

Elke keer, wanneer nodig, op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen omtrent levering van de auto. Bij aflevering van de auto is de tijd genomen om uitleg en info te geven over de bediening van de auto. Dit alles door de heer Nederhorst van Nefkens Nieuwegein!!!

Ben zeer goed geholpen door Vincent

Vriendelijk

Goede informatie m.b.t. verwachte kosten. Goede mailafstemming voor bijkomende kosten. I.v.m. met storm kon ik de auto niet dezelfde dag afhalen, maar de verkoop-collega heeft de (financiële) afwikkeling verzorgd. Cruise-control werkte even niet meer, maar via telefonische ondersteuning alsnog opgelost.

Heel servicegericht.

De score gaat over de werkplaats en de servicebalie. Wel jammer dat ik bij het maken van een afspraak naar Nefkens Utrecht werd gestuurd terwijl ik vaste klant ben bij Nieuwegein. Toen er in Nieuwegein geen afspraak bekend was, werd dat door de servicebalie aldaar goed opgelost.

Prima afhandeling

geheel tevreden, verder geen opmerkingen

ik ben voor het eerst bij deze garage geweest kan niet anders zeggen dat zij mij zeer goed geholpen hebben

Goed geholpen toe het nodig was

Snel en vakkundig geholpen toen ik met een plotselinge motorstoring zat onderweg.

Goed uitleg gekregen

Strak geregeld !!

Vloeiend ingepland en uitgevoerd onderhoud aan mijn Peugeot Boxer Ik rij weer onbezord in de rondte!!

Correcte afhandeling

De onderhoudsbeurt is correct afgehandeld. Het was een kleine beurt. Deprijs was 285,00 euro. Dat vind ik erg duur, omdat de basisprijs voor een kleine beurt 189,00 euro bedraagt.

het was uitstekend

was geweldig goed

Super service

Snel en goed geholpen. Zelfs 2 verschillende auto’s mee gehad om te proberen.

Zeer goede service.

Prima service en netjes geholpen.

Uitstekende service, een snelle afspraak kunnen maken, fijn contact.

Ik kon snel langskomen na het maken van de afspraak. De leenauto betrof een spiksplinternieuwe 2008. Mooie nieuwe banden en een meevallende rekening. Het contact met de vestiging is prettig.

Bijna perfect. Heb eigenlijk geen aanmerkingen

Auto is weliswaar wat laat opgehaald, maar verder geen probleem omdat wij sowieso thuis waren, anders was dat moeilijker geweest. Kwam gereinigd (binnen en buiten!) weer terug. Dat is niet altijd zo. Geen omkijken naar gehad. Desondanks nog een opmerking: Ik had 1 a 2 dagen van tevoren een bevestiging van de afspraak gekregen (prima zo). Daarin stond echter dat ik een werkplaatsafspraak had om 8.00 en niet dat de auto via haal-breng service thuis zou worden opgehaald. Dat heeft van mijn kant een telefoontje extra gekost wat ev. te vermeiden was geweest. Maar dat was via een vriendelijke receptioniste ook zo weer opgelost.

Alles volgens afspraak

Alles verliep vlot en tijdig weer melding dat mijn auto weer klaar stond.

Reparatie prima binnen gestelde tijd uitgevoerd. Correcte afhandeling

Goede en vriendelijke service

Meedenkend en vriendelijk personeel

gorede service

t ophalen en brengen van de auto ivm corona prima idee !

uitstekend

altijd correct en goed geholpen.

Jammer dat er niks met gestuurde mail is gebeurd

Is niet mijn auto. Ik heb de moeite genomen om daar een mail voor te sturen. Zo dat de juiste eigenaar een werkplaats herinnering krijgt. Maar heb daar geen reactie meer op gehad. aangezien ik nu ook de beoordeling krijg is er schijnbaar niks veranderd in het systeem.

Gewoon goed geregeld.

Betrouwbaar bedrijf

Goede service, prima communicatie over afspraken en te verwachte kosten voor onderhoud etc

Limburghaven 1

3433 PK Nieuwegein