top

nvt

In een woord geweldig

Zeer prettig Vriendelijk en behulpzaam personeel Vooraf kostenplaatje Auto weer schoon afgeleverd

prima ervaring

Prima service, geen problemen met deze garage.

Positief

Goede communicatie, werkzaamheden perfect uitgevoerd. Duidelijk omtrent complicaties en kosten. En natuurlijk: lekkere koffie.

Duidelijke communicatie en goede service

Alles werd netjes uitgelegd en van te voren een prijsopgave gegeven. Goede service, fijn dat je tussentijds een mail krijgt wat er gedaan wordt en wat nodig is om te doen. Netjes teruggebeld voor uitleg over een reparatie

Super Service!

Ik ga altijd als tevreden klant weer met mijn auto weg. Ik word keurig te woord gestaan en alles wordt netjes uitgelegd. Kortom: helemaal top!!

Gemakkelijk

Snel goede afspraak gemaakt en alles volgens afspraak uitgevoerd. 1 onderdeel was niet voorradig maar zeer netjes opgelost. Ga zo door.

Prettige en vriendelijke medewerk(st)ers

Jammer dat tijdens onderhoud/reparatie wel ter plaatse kan worden gewacht en niet: - een fiets kan worden geleend - wordt thuis gebracht/opgehaald - tegen geringe vergoeding een leenauto beschikbaar is! Eerst dan is een 10-score mogelijk!

Goed geholpen. Duidelijke uitleg!

Goed geholpen. Duidelijke uitleg!

Goed en snel geholpen

Goede service en als bonus kreeg ik een elektrische leen fiets mee

Goede en vriendelijke service.

Wisseling banden.

Zeer goede service

gewoon goed

gewoon goed

Uitstekende ervaring met uitvoering noodzakelijk onderhoud

Door een flexibele opstelling van Nefkens is het onderhoud op een voor mij voordelige wijze opgelost.

super service

Ondanks dat mijn auto (net) over de 5-jaar-grens was, toch nog een gratis update van mijn navigatie gehad. Prima elektrische leenfiets meegekregen.

Garantiereparatie

Distributieriem was te breed bij 85k kilometer op de teller. Valt binnen de garantie. Maar om die te repareren moet er wel een beurt bij van €280. Beleid of niet, ik vind dat maar een rare gedachte. Uitleg van de medewerker op locatie was goed en duidelijk, niets op aan te merken. Daarnaast vind ik het hele circus om "een 10" te halen buitengewoon irritant. Mocht het marketing/customer experienceteam dit lezen: focus nu eens op de behoefte van de klant i.p.v. op de campagne om die heilige 10 te halen. Dan zul je zien dat je veel sneller veel hoger zult scoren.

Ik Zou 1,5u moeten wachten daar op de auto en na 45 minuten was het alweer klaar. Ik kon een heerlijke chocolademelk drinken en voor ik het wist was de auto klaar.

Weer een geweldige ervaring!

Auto gebracht, met beschikbaar gestelde fiets naar huis en na telefoontje auto weer opgehaald. Auto van binnen en van buiten weer spek en span. Service tot in de puntjes verzorgd!

Vriendelijk behandeld.

ik werd met de storing zeer snel geholpen, top!

had alleen gevraagd de adbleu bij te vullen maar dat is niet niet nodig omdat de auto het nog niet aangaf, maar 2 dagen later geeft de auto aan dat de tank moet worden bijgevuld.....

Service gerichte medewerkers

Snelle service, vriendelijk personeel.

Top service

Top service.

Leuk, enthousiast, gedreven, vriendelijk en vakkundig team bij de receptie en ook nog harde werkers!

Uitstekende service op alle gebied!

Ik wordt altijd correct en vakkundig geholpen en afspraak is afspraak! Ben altijd weer snel op weg! Top bedrijf met uitmuntende service en medewerkers! Ga zo door!

Prima service.

Goede afspraak voor de auto gemaakt en duidelijke informatie en suggesties. Achteraf vielen de kosten ook nog mee.

Limburghaven 1

3433 PK Nieuwegein